Amopage

Hvordan få en Passport-kort

- Views 0
Advertisement

Lommebokformat pass kortene har vært tilgjengelig siden juli 2008 for bruk når inn i USA fra Bermuda, Canada, Karibia og Mexico på land eller sjø innganger. Dette kortet gir en mindre, rimeligere alternativ for folk som ofte reiser mellom USA og disse landene.

Du trenger

Voksne som søker om pass for første gang og barn under 16 år trenger: Form DS-11 to identiske, siste fargefotografier Bevis på statsborgerskap og identifikasjon påmeldingsavgiften og gjennomføring gebyr voksne med gyldig pass trenger: Form DS-82 (hvis du sender av post) eller DS-11 (hvis du sender i person) 2 identiske, siste fargefotografier Gyldig pass (hvis du bruker skjema DS-82) Bevis på statsborgerskap (hvis du bruker skjema DS-11) Påmeldingsavgift avgift~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Bestem hvilket skjema du trenger å sende inn. Voksne som søker om pass første gang - og barn under 16 år - må bruke skjema DS-11 og gjelder i person. Voksne som allerede har et gyldig pass kan bruke skjemaet DS-82 til å søke via post eller danne DS-11 til å gjelde i person. For disse voksne med eksisterende pass, bør du vurdere om du reiser internasjonalt ofte. Din pass bok ville trenge å bli overgitt dersom søknaden er gjort i posten.

Skaff passende form. Fyll den helt ut. Skjemaer kan lastes ned fra State Department nettstedet, og du kan også fylle ut skjemaet på nettet før utskrift hvis du ønsker det. Følg instruksjonene på programmet. Husk å oppgi i feltet nær toppen av programmet som du søker på et amerikansk pass kort. Hvis du sender inn skjemaet DS-11, ikke registrere det før du får beskjed om å gjøre det når du søke på person.

Samle nødvendig tilleggsdokumentasjon. Hvis du bruker skjema DS-11 å søke på person, ville du trenger å sende inn Primær Bevis på amerikansk statsborgerskap, noe som ville være en av følgende: en tidligere, uskadet amerikansk pass; en sertifisert fødselsattest utstedt av byen, fylke eller stat; en konsulær Report of Birth utlandet eller sertifisering Fødsels; en naturalisering sertifikat; eller et sertifikat av statsborgerskap. Du må også presentere Primær Bevis Identification på det tidspunktet du søker. Dette kan være en av følgende: en tidligere, uskadet amerikansk pass; en naturalisering sertifikat; et gyldig førerkort; en nåværende regjeringen ID (by, stat eller føderale); eller en gjeldende militære ID (militære og pårørende).

Hvis du bruker skjema DS-82 til å søke i posten, må du sende inn gyldig pass. Hvis din nåværende navn er forskjellig fra hva som vises på den siste amerikanske pass, må du også sende inn en vigselsattest eller rettskjennelse.
Merk at denne dokumentasjonen vil bli returnert til deg.

Send inn to nye fargefotografier, som kan fås fra mange nabolaget butikker. Ifølge Utenriksdepartementet nettside, må disse bildene være identiske, i farger og 2 x 2 inches. De må tas i løpet av de siste seks månedene, viser din nåværende utseende. Den skal vise en full ansikt, forfra med en vanlig hvit eller offwhite bakgrunn. Fotografiene skal også være mellom 1 tomme og 1 3/8 inches fra bunnen av haken til toppen av hodet. Bildene bør også tas i normal gate antrekk, som betyr: uniformer bør ikke brukes på fotografier bortsett fra religiøse antrekk som er slitt daglig; ikke bære en lue eller hodeplagg som skjuler håret eller hårfestet. Hvis du vanligvis bruker briller, et høreapparat, parykk eller lignende artikler, bør de brukes for bildet.

Betale de nødvendige avgifter som beskrevet på skjemaet og på State Department nettstedet. Hvordan og hvor du sender søknaden din vil avgjøre akseptabel metode for betaling for skjemaet. Merk at skjemaet DS-11 krever separate utbetalinger for påmeldingsavgiften og gjennomføring avgift.

Send det utfylte skjemaet sammen med dokumentasjon, bilder og avgifter. For skjema DS-11, finner aksept i nærheten av deg på State Department nettstedet. For skjema DS-82, følg post instruksjonene på skjemaet.

Hint

Behandling for pass kort tar omtrent samme tid som et pass bok. Planlegge deretter.

Passet Kortet kan ikke brukes til internasjonal flytrafikk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-passport-kort/ "

相关文章!
 • Hvordan bestemme seg mellom en Passport bok og en Passport-kort Hvordan bestemme seg mellom en Passport bok og en Passport-kort
  - 阅 0

  Fra juli 2008 har den amerikanske regjeringen utstedte pass kort i tillegg til de tradisjonelle pass bøker. Spørsmål som koste, hvilke typer reisene du kan påta seg og hvor bekymret du er om din personlige sikkerhet kan påvirke hvilken av de to du ve

 • Hvordan få statsborgerskap ID-kort Hvordan få statsborgerskap ID-kort
  - 阅 0

  Det er mange forskjellige dokumenter som beviser statsborgerskap. En sertifisert fødselsattest med hevet segl utstedt inne i USA er bevis på statsborgerskap. Så er en naturalisering sertifikat og statsborgerskap sertifikater utstedt for personer født

 • Hvordan å gjøre en kort salg med SPS
  - 阅 0

  SPS, som står for Select Portfolio Service, var en stor aktør i California eiendomsmegling boom av 2006. Men med alle de lån det er service fortsetter en jevn nedgang i standard shortsalg av boliger har nå blitt betydelig aktør i San Diego markedet.