Amopage

Hvordan få en Missouri Daycare License

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en Missouri Daycare License


I Missouri, hvis du omsorg for mer enn fire barn som ikke er din egen, krever staten at du får en lisens. Missouri tilbyr lisensiering for familien hjemme barnepass (opp til 10 barn som ikke er relatert til leverandøren), gruppe hjem barnepass (opp til 20 barn på et sted atskilt fra leverandørens hjem) eller barnehager (mer enn 20 barn på et sted atskilt fra leverandørens hjemme).

Du trenger

Fullført konsesjonssøknad.

Skisser eller diagram av hjemmet eller anlegg som viser arrangementet av rommene, inkludert plassering av toalett og hånd-vaskemuligheter, kjøkken og dører. Plassen vil bli målt ved lisensiering representant og søkeren.

Skisse eller diagram av utendørs lekeområde og plassering av utstyr, som angir om området er inngjerdet.

Skriftlige retningslinjer knyttet til program mål, opptak, omsorg og utslipp av barn og disiplin.

Tidsplan for daglige aktiviteter for barn.

Prøve ukentlig meny.

Spesifisert liste over tilgjengelige materialer og utstyr som skal brukes av barn.

Navn og adresser til to referanser som ikke er knyttet til søkeren som har kunnskap om søkerens personlighet, erfaring og evne (for barnehagene hjem eller kommunefritt anlegg).

Eksempelskjemaer som brukes, annet enn de som følger av instituttet.

Bevis på overholdelse av en brann og sikkerhetsinspeksjon som utføres av staten Fire Marshal eller av ham / henne.

Bevis på compliance, eventuelt med lokale eller nasjonale krav, eller begge deler, for eventuelle upubliserte vannforsyning eller avløpshåndtering system.

Dersom familien barnepass hjemme eller anlegget er innarbeidet, vedtekter, firmaattest og en årlig registreringsrapporten (hvis aktuelt) som er utstedt av Missouri statssekretær.

Nødvendig informasjon for assistenter.

Annen informasjon som kreves av instituttet å gjøre en beslutning om lisens av familien barneomsorg hjemme eller anlegget.

Bakgrunn screening resultater for barnemishandling / omsorgssvikt og rulleblad for barneomsorg leverandør, andre husstandsmedlemmer og andre former for barne personell.

Medisinsk undersøkelse rapporter for leverandøren og barnepass assistenter som kreves av barnepass regler, herunder 19 CSR 30-61.125.

Bruksanvisning

 • 1

Kontakt Seksjon for Child Care forordning ved Missouri Department of Health and Senior Services og planlegge et møte for å diskutere dine planer. Det er sju regionale seksjoner Child Care forordning, så vil du være i stand til å sette opp møtet i regionale området. Kontorene ligger i Independence, Macon, Columbia, Jefferson City, Springfield, St. Louis og Cape Girardeau. På dette møtet vil tjenestemenn diskutere dine planer, regler og lisensiering og / eller inspeksjon prosessen for den type anlegg du ønsker å bruke.

2

Fylle ut en søknad på skjemaene levert av Seksjon for Child Care forordning. Det er ingen kostnad for programmet eller lisensen. En lisens utstedes for inntil to år.

3

Skaff en bakgrunn screening for barnemishandling / omsorgssvikt og rulleblad for barneomsorg leverandør, andre husstandsmedlemmer og andre former for barne personell som skal jobbe i anlegget. Leverandøren og barnehage assistenter må også få en medisinsk undersøkelse som kreves av statlige barnepass regler.

4

Send utfylt søknadsskjema til Seksjon for Child Care forordning i din region. Tre forskjellige typer inspeksjoner er påkrevd. Seksjon for Child Care forordning gjør en innledende inspeksjon av hjemmet eller anlegget for å fastslå samsvar med reglene. The Department of Public Safety, Division of Fire Safety gjennomfører en brannteknisk inspeksjon. Og må Bureau of Environmental Regulering og lisens personell gjennomføre en sanitær inspeksjon.

5

Motta og lagre barnehage hjemme eller anlegg lisens, hvis den blir godkjent. Lisensen vil omfatte effektive dato, antall barn tilbyder kan ta vare på og eventuelle begrensninger i lisensen. Statlige tjenestemenn vil inspisere anlegget ditt minst to ganger i året. Du bør også forvente årlige brannsikkerhet og sanitære inspeksjoner.

Hint

Gjør deg godt kjent med kravene til lisensstatusen, slik at søknaden vil bli fullført.

Dra nytte av gratis topp tilbud om opplæring og helseopplysning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-missouri-daycare-license/ "

相关文章!
 • Hvordan få en Missouri Engros License
  - 阅 0

  Delstaten Missouri tilbyr ikke en spesifikk lisens for salg av engros varer, men det krever spesialiserte lisenser for engroshandel i strengt regulerte bransjer. For eksempel, hvis du ønsker å selge engros alkohol, fyrverkeri, våpen, sigaretter eller

 • Hvordan overføre en Missouri License Plate
  - 阅 0

  Hvis du nettopp har kjøpt en bil og du bor i Missouri, må du overføre Missouri lisens plate fra den forrige eierens navn til navnet ditt. Prosessen med å overføre en Missouri lisens plate også omfatter overføring av kjøretøyet tittelen og kjøretøyets

 • Hvordan få en Missouri Construction Leverandørens License
  - 阅 1

  Generelt bygge- og anleggsentreprenører i Missouri trenger ikke statlige lisenser, men må ha lisens på lokalt nivå. Lokal planlegging og utvikling avdelinger, finans avdelinger eller lisensiering og regulering avdelinger vanligvis gi konstruksjon ent