Amopage

Hvordan få en liten dekk Tilbake på Rim

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en liten dekk Tilbake på Rim


Får en liten dekk tilbake på en felg kan være en frustrerende øvelse. Erfaren dekk endrer alle har sine egne tips og teknikker, men deres råd har ofte ideen først defla dekket og fjerne dekkets kant (eller perle) fra felgen. Mange anbefaler å bruke en rullende bevegelse med håndflatene for de beste resultatene, men andre bruker en "to-tommel" manøver for å få jobben gjort.

Du trenger

to dekk spaker

ventilstammemottagende kjerne skiftenøkkel

Bruksanvisning

 • 1

Luften ut av dekkene første og fjerner det ventilstammen-kjernen ved bruk av en liten ventilstammemottagende kjerne skiftenøkkel verktøyet først. Hvis du ikke har denne spesielle skiftenøkkel, kan du bruke en gummi eller plasthammer, som opererer den forsiktig for å unngå å ødelegge felgen hvis du ved et uhell kontakt med den.

2

Skyve vulsten (kanten) av dekket løs fra felgen hele veien rundt, på begge sider. Det fungerer mye bedre hvis du begynner å fjerne dekk på ventilspindelen. Sett dekkspak eller dekk jern og forsiktig lirke dekket over kanten. Når man har tatt det indre røret ut av dekket foringsrør eller rim, repareres eller erstattes.

3

Sette det indre rør tilbake inn i dekket. Sett den ene siden om gangen. Den første siden går ganske lett, uten kamp, ​​men den andre er mye vanskeligere. Ikke glemme å sette ventilspindelen ved dette trinn, og deretter starter på ventilspindelen, arbeider den andre kant (vulst) rundt. Du trenger litt slakk for å oppnå dette, og du oppnå det ved å sørge for det første perle er løs i midten av felgen. Det finnes forskjellige teknikker, men det mest vanlige er å sies å rulle på dekket på felgen ved hjelp av håndflaten av en hånd, nesten i en elte-bevegelse.

4

Pump opp dekket. Stammen skal være rett når dekket er oppblåst. Sørge for at dekket blir riktig sentrert ved å kontrollere rundt kantarealet.

Hint

Hvis du vil lære tips av de som trodde de har perfeksjonert denne teknikken, sjekk ut et on-line forum der entusiaster dele sine historier.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-liten-dekk-tilbake-pa-rim/ "

相关文章!
 • Hvordan ta en bil dekk Av en Rim Hvordan ta en bil dekk Av en Rim
  - 阅 0

  Fjerne dekket fra felgen på en bil hjulet er ikke alltid den enkleste tingen å gjøre. Hvis du trenger å fjerne et dekk, er din største utfordring å skille dekkets "perle" som er gjemt inne i hjulet rim. Mange profesjonelle mekanikere bruke en pe

 • Hvordan bygge en liten dekk
  - 阅 0

  Dekk er en viktig del av bakgården. Ikke bare gjør de den perfekte plassen til å sette en sittegruppe, men de legger variasjon og interesse. De fleste viker unna slike store prosjekter, forutsatt at man trenger en profesjonell til å fullføre arbeidet

 • Hvordan organisere en liten Trearbeid Shop Hvordan organisere en liten Trearbeid Shop
  - 阅 1

  Hvis trearbeid butikken er liten, er det viktig at du dra nytte av hver krik og krok av plass. Organisasjonen er nøkkelen til å få mest mulig ut av trange områder. Fylle alle potensielle plass bør gi deg mer arbeidsområdet. Som du fylle hver mulig pl