Amopage

Hvordan få en lisens som en elektrisk Journeyman i delstaten Florida

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en lisens som en elektrisk Journeyman i delstaten Florida


Mange land krever at en elektriker ha en svenne elektriker lisens for å bli kvalifisert til å utføre elektrisk arbeid. Svenne elektrikere kan arbeide uten direkte tilsyn av en master elektriker og kan overvåke opp til tre ulisensiert elektriske arbeidere. Florida har ikke et sentralisert kontor for å lisensiere svenne delstaten, men tillater hvert fylke for å koordinere konsesjonsprosessen. Når en lisens oppnås i ett fylke, er det anerkjent i hele delstaten Florida, så det er ikke nødvendig å innhente en egen lisens for hvert fylke der du arbeider.

Du trenger

Certificate of Completion fra en lærling program

Bruksanvisning

Kontakt det lokale fylket lisensiering kontor for området der du har tenkt å arbeide for å få en søknad samt informasjon om eventuelle avgifter, da dette varierer fra sted til sted. Lisens gjennom Hillsborough County Development Services, for eksempel, vil medføre en søknadsgebyr på $ 150, mens den samme lisensen gjennom Miami-Dade bygningsloven Compliance Office krever en søknadsgebyr på $ 240. Du kan finne kontaktinformasjon for fylket lisensiering kontoret nærmest deg ved å besøke Florida Lisenser og Corporations nettsted (se Ressurser).

Meld deg på en lokal læretid programmet slik som de som tilbys av Florida Elektrisk læretid Association eller Florida Elektrisk Lærling Training Program of Central Florida. Du kan også ta kontakt med Department of Labor for å få hjelp med å finne en nærliggende Florida anerkjent læretid treningsprogram. Alle entry-level elektriske arbeidere må få en kombinasjon av klasseromsundervisning og on-the-job trening fra en master elektriker. Emner som dekkes i den planen innbefatter elektriske ledninger, lednings størrelser og typer, riktig håndtering av verktøy, AC / DC teori, blåkopi lesing, feilsøking og elektrisk sikkerhet.

Sørg for at du har det minimum som kreves arbeidserfaring for å bli en lisensiert svenne. Denne består vanligvis av minst 8000 arbeidstimer under tilsyn av en master elektriker, sammen med ferdigstillelse av en Florida Department of Education godkjent fire års læretid program. Elektriske lærlinger som ikke har fullført programmet må ha minst 12.000 timer veiledet praksis.

Send det utfylte Journeyman Elektriker konsesjonssøknad til din lokale lisensiering kontor sammen med påmeldingsavgiften, en kopi av førerkort og din læretid sertifikat for ferdigstillelse. Attestert sysselsetting referanser må inkluderes med søknaden for å bekrefte at du har oppfylt arbeidserfaring krav.

Planlegg din Journeyman Elektriker eksamen avtale ved å kontakte din fylkets entreprenør lisensiering kontor ved mottak bekreftelse på søknaden din godkjenning. Eksamen, administrert i en åpen bok format ved Prometric, består av 80 spørsmål som må fullføres innen tre timer. Eksamen emner inkluderer elementer som generell elektrisk kunnskap, ledningsnett metoder og materialer, utstyr og kommunikasjonssystemer. Søkere må få en score på minst 75 prosent for å bestå eksamen og får sin lisens.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-lisens-som-en-elektrisk-journeyman-i-delstaten-florida/ "

相关文章!
 • Hvordan få en lisens for en Home Care Business i Florida Hvordan få en lisens for en Home Care Business i Florida
  - 阅 0

  Gir hjem helsetjenester til pasienter i Florida har potensial for høy fortjeneste. Du kan motta refusjon fra både privat og offentlig forsikring mens du holder utgiftene relativt lav. Hjemmesykepleien byråer tilbyr nødvendige tjenester til pasienter

 • Hvordan få en lisens til å utføre ekteskap i Florida Hvordan få en lisens til å utføre ekteskap i Florida
  - 阅 0

  Hvis du elsker bryllup og drømmen om forrette dem, kan en karriere som bryllup officiant være riktig for deg. Delstaten Florida har enkle lover om hvem som kan forrette bryllup, men i motsetning til mange andre stater, er det ingen "fredsdommer"

 • Hvordan registrere en elektrisk Golf Cart i Florida Hvordan registrere en elektrisk Golf Cart i Florida
  - 阅 0

  Som i 2010, har delstaten Florida ikke krever registrering av elektriske golfbiler. Men noen kommuner i Florida gjør. Disse byene inkluderer, men er ikke begrenset til South Daytona, Cedar Key og Key Biscayne. Golf cart registrering er gunstig fordi