Amopage

Hvordan få en fyr du ikke liker å gå bort

- Views 0
Advertisement

Den gode nyheten er at en fyr er slått sammen med deg. Den dårlige nyheten er at du er helt frastøtt av ham. Hvordan du gjør det klart for ham at du ikke er interessert gjør, på en måte han vil forstå?

Hvordan få en fyr du ikke liker å gå bort

Trinn 1:

Ikke send blandede signaler. Du må være klart fra get-go. Sørg for at "nei" er en solid "nei". Hvis en fyr spør deg ut og du ikke ønsker å gå ut med ham - ". Å, jeg kan ikke i kveld, jeg har allerede planer" noensinne-- ikke si, Han tror det er bare et spørsmål om dårlig timing, og vil be deg ut gjentatte ganger, prøver å fange deg på en god natt. I stedet være helt sløv fra første forespørsel. "Nei, takk. Jeg setter pris på din spørre, men jeg er ikke interessert i dating deg." Det kan høres kaldt, men det er mye snillere enn strenger den stakkars fyren sammen i flere måneder mens han håper han kommer til å vinne deg over.

Hvordan få en fyr du ikke liker å gå bort

Steg 2:

Hold avstand. Hvis du ikke vil at fyren å tro at du liker ham, holde ut av sin radar. Han vil forfølge deg og vil prøve å dukke opp uansett hvor du er. Du må gjøre det motsatte, og prøv å unngå ham på alle kostnader. Når noen er besatt med deg, han er ensporet i sitt ønske om å være nær deg. Hvis du virkelig ønsker å være fri fra sin oppmerksomhet, må du være like investert i å holde avstand fra ham. Etter hvert vil han innse at du unngår ham og back off. Hvis han ikke tar hintet og fortsetter å aggressivt forfølge deg, er det som kalles stalking, og er et helt annet problem.

Hvordan få en fyr du ikke liker å gå bort

Trinn 3:

Ikke gi næring til en tapt valp hvis du ikke ønsker å eie en hund. Hvis du ser en trist og ensom fyr og bestemmer seg for å gjøre ham til et prosjekt fordi du synes synd på ham, forventer at han kommer til å bli forelsket i deg. Han vil se din godhet som en ouverture, selv om du ser det som et sosialt eksperiment. Jeg anbefaler dere ikke å ikke være snill mot folk, bare for å sørge for at mottakeren av din godhet forstår du vil hjelpe ham komme inn i hans egen, men ikke date ham. Når en person ikke har hatt mye anerkjennelse i sitt liv, synes noen oppmerksomhet som kjærlighet.

Hvordan få en fyr du ikke liker å gå bort

Trinn 4:

Ikke si "nei" for fort. Bare fordi hjertet ikke hoppe over en beat første gang du ser en fyr betyr ikke at han ikke er verdt. Noen gutter har et hav av skjønnhet like under overflaten. Det kan være verdt din tid til å bli kjent med dette en litt før du uforsiktig sende ham pakking. Ikke anta at du ikke vil like en fyr bare fordi vennene dine ikke. Ikke bestemmer du ikke liker en fyr bare fordi han er upopulær. Bli kjent med ham på hans egen fortjeneste før du bestemmer deg for om du liker ham.

Hvordan få en fyr du ikke liker å gå bort

Hint

Hvis du ønsker å være venner med en fyr, men er ikke interessert i dating ham, sørg for å riktig kommunisere dine intensjoner.

Hvis du ikke er i utgangspunktet tiltrukket av en fyr, bli kjent med ham og gi ham en sjanse. Noen gutter har sin skjønnhet på innsiden, og det er verdt å grave for.

Være sløv når du sier nei, men aldri med vilje grusom.

Ikke send blandede signaler.

Ikke dra nytte av hans følelser for deg hvis du ikke deler hans hengivenhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-fyr-du-ikke-liker-a-ga-bort/ "

相关文章!
 • Hvordan få en fyr som ikke ønsker en kjæreste å gå ut med deg Hvordan få en fyr som ikke ønsker en kjæreste å gå ut med deg
  - 阅 0

  Det kan være mange grunner til at en fyr ikke vil ha en kjæreste akkurat nå. Han kunne ha fått ut av en dårlig breakup og prøver fortsatt å arbeide gjennom de emosjonelle ettervirkninger. Eller han kunne akkurat som sin eneste stat. Hvis du ønsker å

 • Hvordan få en fyr du ikke liker å stoppe smak du
  - 阅 0

  De fleste kvinner på et tidspunkt blir nødt til å forholde seg til de uønskede følelser fra en fyr som de ikke liker. Hvis du arbeider med dette dilemmaet, trenger du ikke å lide lenger. Følg disse trinnene for å hjelpe deg å få en fyr som du ikke li

 • Hvordan tiltrekke en fyr du ikke vet Hvordan tiltrekke en fyr du ikke vet
  - 阅 3

  Menn er visuelle skapninger og ett blikk kan fortelle ham om han ønsker å bli bedre kjent med deg. Du får aldri en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk på kjekk og mystisk fremmed du fortsetter å komme borti. Enten du er på jakt etter en langsikti