Amopage

Hvordan få en eiendomsmegler lisens i Colorado Springs

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en eiendomsmegler lisens i Colorado Springs


Colorado Springs er Colorado nest største by, med en befolkning på 416 427 i 2010, ifølge US Census Bureau. Den lokale eiendomsmarkedet har vist svak vekst de siste årene, med single-familie hjem salgspriser gjennomsnitt $ 215, 466 i april 2011, ca $ 5000 høyere enn to år tidligere, i henhold til Pikes Peak Association of Realtors. Prosessen for å bli en eiendomsmegler i Colorado Springs er grei. Det er en mangfoldig gruppe lokale eiendomsmegling bedrifter, og mange av nasjonalt anerkjente firmaer som Remax, Century 21 og Coldwell Banker har filialer.

Prosess for å få din eiendomsmegler lisens i Colorado Springs

Velg en eiendomsmegler opplæring på skolen for å fullføre den opplæringen du trenger for å kvalifisere til å ta staten test. Merk at fra og med 1997, har staten ikke tilbyr en eiendomsmegler eller selger lisens; lisensen er for en eiendomsmegler. Opplæring vil variere basert på din bakgrunn. Hvis du starter med ingen erfaring eller utdanning i fast eiendom, må du fullføre 168 timer med godkjent opplæring. Hvis du tok hovedfag i fast eiendom og har en grad fra et akkreditert høyskole eller universitet, vil college transkripsjoner oppfylle krav til utdanning. Licensed advokater trenger bare en 12-timers kurs. Meglere tiden lisensiert i en annen stat, med mindre enn to års erfaring, enten aktiv eller inaktiv, må fullføre 72-timers Colorado kontrakter og lukk program. Det er flere akkrediterte eiendomsmegling skoler i Colorado Springs, eller du kan ta kurset på nettet gjennom en skole sertifisert for Colorado lisens trening.

Reservere en avtale for å ta staten eiendomsmegler lisens test med PSI eksamener Online. Testene er administrert i PSI anlegg på 5050 Edison Avenue, Suite 121, Colorado Springs, CO 80915. Det er to deler til test - den nasjonale testen og Colorado test. Kostnaden for en første gangs megler for å ta de to testene er $ 85. Du må gi både deler av testen ved å få 60 av 80 spørsmål riktig på nasjonal test innen 120 minutter, og 53 av 74 spørsmål riktig innen 110 minutter på staten test. Hvis du passerer en del og ikke klarer den andre, kan du gjenerobre den delen du mislyktes.

Send inn et sett med fingeravtrykkene til Colorado Bureau of Investigation (CBI), som vil gjennomføre en bakgrunnssjekk for statlige og nasjonale kriminelle historie. Når du har passert PSI-administrert test, og før du sender din søknad til staten for en lisens, sende et sett av fingeravtrykk gjennom elektronisk overføring fingerprinting, som er gjort på samme PSI kontor i Colorado Springs. Gebyret er for prosessen er $ 39,50.

Påfør og betale for feil og mangler (E & O) forsikring før du sender inn konsesjonssøknad til staten. Staten-godkjent E & O group policy er utstedt av Rice Insurance Services Company (RISC). Det er en link på Colorado eiendomsmegling Commission megler konsesjonssøknad side som vil ta deg til RISC. Hvis du melde deg på gruppepolicy nettsted, vil politikken automatisk lastes ned til kommisjonens database. Hvis du har E & O gjennom uavhengig dekning, må du bekrefte dekning for eiendomsmegling provisjon ved hjelp av state Certificate of Independent Dekning form.

Søk om din eiendomsmegler lisens ved å laste ned søknadsskjema, fylle den helt ut og levere eller sende det sammen med all nødvendig dokumentasjon til Seksjon for Eiendom, 1560 Broadway, Denver, CO 80202. Merk at fra og med 1997, staten tilbyr ikke en eiendomsmegler eller selger lisens. Eksamensresultatene fra PSI er bare bra for ett år. Det kan ta opptil seks uker å behandle søknaden din. Din første Sertifikatet utstedes for en periode på tre år og utløper på årsdagen datoen da det ble utstedt.

Hint

Meglere i Colorado må arbeide under en administrerende megler for de to første årene av sin lisens.

PSI har en online teoriprøven.

Ingen personlige elementer er tillatt i testsenter.

Du kan bli pålagt å presentere et sertifikat for valgbarhet, utstedt av skolen, ved PSI testsenter før du får lov til å ta testen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-eiendomsmegler-lisens-i-colorado-springs/ "

相关文章!
 • Hvordan få en eiendomsmegler lisens Online Hvordan få en eiendomsmegler lisens Online
  - 阅 0

  Enten de forbereder nettet eller i et klasserom, er eiendomssalgsagenter og meglere som kreves for å studere begrepene fast eiendom for et minimum antall timer, og å passere en real estate eksamen før de blir gitt konsesjon. Mye av denne prosessen ka

 • Hvordan få en eiendomsmegler lisens i Idaho Hvordan få en eiendomsmegler lisens i Idaho
  - 阅 0

  Hver stat har sine egne eiendomskonsesjonskravene. Selv om det er generelle krav som å ta en eksamen som er universelle, kan de nærmere av eksamen være annen stat etter stat. Det er ikke noe slikt som en nasjonal eiendomsmegler lisens, slik at hver s

 • Hvordan få en eiendomsmegler lisens i District of Columbia Hvordan få en eiendomsmegler lisens i District of Columbia
  - 阅 0

  For å få en eiendomsmegler lisens i District of Columbia, må du først fullføre en 60-timers prelicensing kurs. I tillegg, du må da passere en lisensiering eksamen for å kvalifisere for en lisens. Fullfør Utdanning Selgeren lisens dekker grunnleggende