Amopage

Hvordan få en Chihuahua til Love You

- Views 5
Advertisement

Hvordan få en Chihuahua til Love You


Chihuahuaer er den minste hunderase, men de er ikke klar over det faktum. De er en stor hund i en liten hundens kropp med en stor hund holdning, og de har et rykte for fryktløshet. En Chihuahua er en en-person hund, mistenksom og reservert overfor andre mennesker. Men med tålmodighet, utholdenhet og et par trenings triks, kan du vinne denne lille hundens stort hjerte.

Du trenger

utholdende behandler

Seletøy

Leash

Bruksanvisning

Gi hunden en godbit når du går gjennom døren. Forsiktig kaste godbiten på gulvet noen fot fra der du står. Ikke nå ut for hunden. Etter hvert vil hun assosiere deg med godbiter og ser frem til din bedrift. Chihuahuaer kan være kresen eaters, så sørg for at de behandler du tilbyr er noe som hun elsker.

Sett deg ned på gulvet, slik at du er nærmere Chihuahua nivå. Sitt stille og kaste godbiter flere fot fra der du sitter. Gradvis kaste godbiter slik at de lander nærmere deg, lokke hunden mot deg.

Snakker veldig rolig si "god hund" og hundens navn når hun beveger seg fremover. Når hun flytter nær nok, holder en godbit i hånden. Hold fortsatt til hunden tar godbiten. Når hun har akseptert flere ganger, hold hånden ut og la hun snuse deg. Ros og forsiktig stryke henne.

Ta med hunden et leketøy; for eksempel en hard gummi leketøy med mat fylt inni, eller en plysj leketøy. Vinyl leker er altfor lett å tygge i stykker og svelget, noe som kan føre til intestinal blokkering og død.

Sitt på gulvet og kaste leken slik at den lander nær deg. Snakk mykt og lekent mens du prøver å engasjere hunden i et spill for henting. Ros henne entusiastisk når hun kommuniserer med deg.

Lufte hunden ved hjelp av en sele og bånd. Som de fleste hunder, chihuahuaer elsker sine turer, og denne aktiviteten vil bygge en positiv sammenheng mellom hunden og deg. Ros hunden under turen.

Pakk hunden i et varmt teppe når hun er komfortabel slik at du kan gjøre dette. Å være en hund av tropene, chihuahuaer er kalde av natur og elsker å bli kost med. Holde henne på fanget og snakke med henne beroligende, mens forsiktig stryke hodet.

Hint

Bruk behandler at hunden elsker og bare får fra deg. Bruk alltid en positiv tone i stemmen og være veldig tålmodig når vi samhandler med henne.

Bruk aldri en barsk tone og aldri truffet hunden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-chihuahua-til-love-you/ "

相关文章!
 • Hvordan trene en Chihuahua Hvordan trene en Chihuahua
  - 阅 2

  Chihuahuaer er flotte små hunder som kan trenes akkurat som alle andre hunden. På grunn av sin størrelse, er det noen trinn som du kan ta for å gjøre det lettere. Du trenger Leash flat krage behandler Bord Hvordan trene en Chihuahua Chihuahuaer er øm

 • Hvordan å skaffe penger til din kirke Hvordan å skaffe penger til din kirke
  - 阅 1

  Det er tider når viske ut grensene mellom penger og kirke er nødvendig for å skaffe midler til kirkelige aktiviteter, hendelser eller nye prosjekter. Skaffe penger til din kirke kan virke nesten umulig hvis fundraisers er uorganisert, dårlig utført e

 • Hvordan sette en referanse til en Word Object Bruke Excel VBA Hvordan sette en referanse til en Word Object Bruke Excel VBA
  - 阅 0

  Å vite hvordan man skal referere til en Word objekt kan du spare tid ved programmering i Visual Basic for Applications (VBA). Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram inkludert i Microsoft Office-pakken. VBA er et programmeringsspråk som vanligvi