Amopage

Hvordan få en britisk Gun License

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en britisk Gun License


Du kan ikke kjøpe en hagle eller en rifle i Storbritannia uten riktig sertifikat. I 1997, Storbritannia utstedt et forbud mot håndvåpen, noe som gjorde det vanskeligere å få noen form for skytevåpen. Det er viktig å gå gjennom prosessen sakte og grundig, slik at du er godkjent uten skrupler. Bare personer 17 år og eldre kan søke om et sertifikat. Etter at du har fått en kopi av skjemaet, ta litt tid å fylle det ut --- ikke rush søknaden. Det vil ta flere uker eller mer for deg å få sertifikatet, men når du har det vil du være i stand til å kjøpe, eie og bruke skytevåpen du ønsker.

Du trenger

Fire pass store bilder

Bruksanvisning

Gå i person til politistasjonen i byen eller fylket der du bor. Be om en hagle eller rifle sertifikat fra personen på forsiden. Ta skjemaet med deg og fylle det ut andre steder.

Svare på alle personlige spørsmål på skjemaet sakte og helt. Uriktige eller tomme svar vil føre til at sertifikatet blir forsinket eller nektet.

Skriv ned eventuelle overbevisning du har, uansett hvor små de ser ut til deg. De ønsker selv å vite om trafikk billetter.

Svare på en rekke spørsmål om din medisinske historie. Den lokale politimyndigheter vil vurdere dette for å se om du har noen forhold som bør begrense våpenet ditt bruk. De må vite navnet på legen din; du er nødt til å signere en utgivelse som tillater dem å få tilgang til din journal.

Forklar hvordan du vil lagre din pistol for å holde det trygt. Pass på å bruke god detalj og være ærlig.

Gi form til en respektert medlem av samfunnet som har kjent deg i minst to år --- loven gir eksempler på medlemmene av nasjonalforsamlingen, ministre og advokater --- som ikke er en slektning, en våpenforhandler eller en politi offiser. Han blir nødt til å svare på noen spørsmål om deg.

Returnere skjemaet til politistasjonen sammen med fire pass store fotografier og avgiften, som skal være om lag 50 pounds. En av disse bildene skal bære på ryggen signaturen av samfunnet medlem som fylte ut skjemaet.

Kjøp en pistol kabinett. Politiet vil foreta et tilfeldig besøk hjem til deg som en del av sertifiseringsprosessen, og du vil være i stand til å bevise at du vil lagre skytevåpen ansvarlig. Når offiser eller sivile spesialistbesøk, vil hun gå gjennom svarene på søknaden og ber deg om å klargjøre enkelte punkter. Vær forberedt på å forklare hvorfor du ønsker å eie et skytevåpen.

Vent på din hagle lisens til å komme i posten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-britisk-gun-license/ "

相关文章!
 • Hvordan få en helautomatisk Gun License Hvordan få en helautomatisk Gun License
  - 阅 0

  Hvis du bor i USA og ønsker å eie et helautomatisk våpen, er det mulig, men det er mange restriksjoner og kontroller på plass. Pistolen seg selv kan ikke være en som ble produsert etter mai 1986 som plasserer en grense på antall tilgjengelig for kjøp

 • Hvordan få en britisk Catering License
  - 阅 0

  Hver virksomhet i Storbritannia må registrere seg hos myndighetene før åpningen. I tillegg må catering bedrifter arbeide med med Food Standards Agency for å sørge for at deres anlegg er i samsvar med lokale og nasjonale forskrifter. Byrået tilbyr stø

 • Hvordan beskrive den britiske immigrasjons System (Visum og nasjonalitet)
  - 阅 0

  Denne artikkelen vil beskrive Storbritannia innvandring system for leserne. Hvordan beskrive den britiske immigrasjons System (Visum og nasjonalitet) Tjenestemenn i Storbritannia har utviklet et visum og statsborgerskap innvandring strategi som benyt