Amopage

Hvordan få ektefellepensjon etter en skilsmisse

- Views 0
Advertisement

Hvordan få ektefellepensjon etter en skilsmisse


For å motta ektefellepensjon etter en skilsmisse, må du ha en rettskjennelse som er i samsvar med føderal lov. Muntlige avtaler mellom deg og din formelle ektefelle eller skilsmisse avtaler utarbeidet av advokat vil ikke tillate deg å få tilgang til ektefellepensjon. Bare en dommer eller annen statlig myndighet kan gi deg en del av en pensjonisttilværelse som en del av et skilsmisseoppgjør.

Bruksanvisning

Bestem hvor mye penger ble betalt inn i ektefellepensjon gjennom hele ekteskapet. I de fleste stater, vil du ha rett til halvparten av hva din ektefelle har betalt inn i hans eller hennes pensjon mens du var gift.

Få pensjonen skrevet inn i skilsmisse avtalen. For å motta din ektefelle pensjonsytelser, må skilsmisse avtalen spesifikt skissere hvordan ektefellepensjon vil bli delt.

Kontroller at skilsmisse avtalen er en QDRO, eller kvalifisert Domestic Relations Order. For at skilsmisse oppgjør ansees å være en QDRO, må det i samsvar med IRS forskrifter og lov om Employee Retirement Income Security (ERISA). Hvis skilsmisse avtalen ikke oppfyller kravene til en QDRO, kan du og din tidligere ektefelle møte unødvendige skatt byrder, og du kan ha problemer med å få din del av pensjonen.

Presentere QDRO til pensjon administrator. For at din ektefelle arbeidsgiver å frigjøre midler til deg, må han ha en kopi av QDRO. Du kan også trenge å vise QDRO til din regnskapsfører eller skatt preparer året du rapportere inntektene fra ektefellens pensjon.

Hint

Prosentandelen av pensjons du har krav på, kan variere fra staten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-ektefellepensjon-etter-en-skilsmisse/ "

相关文章!
 • Hvordan håndtere skyld etter en skilsmisse
  - 阅 0

  Hvis du føler deg skyldig om skilsmisse, er du ikke alene; mange mennesker lider ekstrem skyldfølelse etter en skilsmisse. Du kan føle at en eller annen måte, at du ikke gjør nok for din ektefelle. Du kan føle at noe du gjorde førte til skilsmisse. D

 • Hvordan forberede følelsesmessig etter en skilsmisse
  - 阅 0

  Går gjennom en skilsmisse kan være en svært emosjonell tid. Du vil sannsynligvis oppleve ulike typer følelser, og er ikke sikker på hvordan å håndtere stress. Å ha et støttesystem er den beste måten å være i stand til å holde følelsene stødig når du

 • Hvordan sette grenser etter en skilsmisse Hvordan sette grenser etter en skilsmisse
  - 阅 0

  Om du hadde en vennskapelig eller vanskelig skilsmisse, kan sette grenser være utfordrende. Det er bare naturlig for deg å fortsatt føle koblet til din ex etter skilsmissen. Sette grenser, men er en nødvendig og sunn måte å bevege seg videre med live