Amopage

Hvordan få ditt eget spill Trivia Board

- Views 3
Advertisement

Hvordan få ditt eget spill Trivia Board


Trivia brettspill kan gi timer med underholdning for en gruppe. Det er mange trivia brettspill som allerede er tilgjengelig, som dekker emner fra Major League Baseball til "Star Wars" franchise. Men etter at du har spilt et spill mange ganger og har sett svarene på alle spørsmålene, er det lett å miste interessen. Hvis du ikke har funnet spillet der ute som er perfekt for deg, eller hvis du er lei av eksisterende spill, lage din egen personlige trivia brettspill.

Du trenger

Square av papp, 2 av 2 føtter

Container av håndverket lim

Plakat bord, alle farger

Saks

Blyant

Hersker

Pakke med markører, 8-count eller mer

Bruksanvisning

 • 1

Bøy en 2-for-2 fot papp torget i to, og lage en rett krøll i midten av brettet, slik at det kan legges opp som et brettspill.

2

Spre et tynt lag av håndverk lim over overflaten av papp kvadrat. Trykk på papp torget, lim siden ned, fast på et stykke av plakaten bord. Skjær bort overflødig plakaten bord rundt papp torget og reservere den for senere bruk. Snu papp firkant over med plakat bord opp. Presse ut eventuelle luftbobler under plakaten og jevne ut eventuelle folder. Brett papp torget igjen langs bretten du laget i forrige trinn, og skaper et press på plakaten.

3

Tegn design for ditt spillebrett på plakaten med en blyant. Lag en bane bestående av mellomrom eller blokker som spillerne kan hoppe eller flytte til etter å ha rullet et par terninger. Tegn en lang, svingete, slange-formet sti på toppen av plakaten og merke av områder inne (som spillet Candy Land), eller lage mellomrom rundt utsiden av brettet (som en Monopol-spillet). Designen er ditt valg. Sørg for å inkludere en "Start" plass og en "Finish" plass.

4

Trace brettet bilde med markører. Farge på rutene på brettet også. Du kan fargekode de mellomrom for å korrespondere med ulike kategorier av trivia spørsmål (dvs. blå = sports spørsmål, etc.), eller du kan tilfeldig farge rutene. Tegn hva dekorasjoner du ønsker inn i styret.

5

Skjær de resterende plakat stykker reservert fra trinn 2 til 2-by-2 tommers firkanter. Skriv dine trivia spørsmål om disse kortene, med spørsmål på den ene siden og svar på den andre siden. Ditt spørsmål kan være om et emne du ønsker. Det kan være lurt å bruke et sett med leksika eller Internett-ressurser for å bekrefte dine svar og av og til få nye spørsmål.

Hint

For å spille trivia spill, vil du trenge et par terninger og noen små gjenstander til å fungere som spillebrikker for hver spiller. Bruk alt fra små, fargede baller av leire for å flaske caps. Objektene bør ikke være identiske, slik at spillerne kan differensiere sine brikker fra andre.

Spillere bør ta svinger ruller terningen og flytter den tilsvarende antall ruter. Ved landing på en firkant, må spilleren svare på et trivia spørsmål. Hvis spørsmålet er besvart riktig, ruller spilleren igjen. Hvis spilleren bommer på spørsmålet, da den neste spilleren ruller før han savner. Den spilleren som har nådd slutten første vinner.

Som en spesiell vri på dette spillet, kan du gjøre trivia spørsmål familie-and-venn fokusert. Dette betyr at spørsmålene kan forholde seg til personlige forhold i familien. Du kan spørre: "Hva er tante Carol favoritt mat?" eller "Hva gjorde din søster slitasje på hennes high school prom?" Dette spillet vil teste familiemedlemmer kjennskap til hverandre. Dette er bra for familiesammenkomster og utflukter med venner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-ditt-eget-spill-trivia-board/ "

相关文章!
 • Hvordan få ditt eget spill på Roblox Hvordan få ditt eget spill på Roblox
  - 阅 0

  Roblox er et online bygningen spill som tillater spillere å bygge sine egne nivåer eller "steder" og lage sine egne unike spill og hangouts. Roblox bruker enkle maler, skript og elementer som tillater spillerne å kombinere en rekke av disse til

 • Hvordan lage ditt eget spill nettsted for Kids
  - 阅 0

  Utforme nettsteder rettet mot barn kan være så morsomt som det er utfordrende, men det er også vanskelig. Det er viktig å få vite så mye om målgruppen som mulig slik at du vet hva de forventer å se og gjøre på nettstedet ditt. Fordi ulike målgrupper

 • Hvordan lage ditt eget kjøtt Pies med Pastry
  - 阅 1

  De fleste av oss har hatt pai i frossen form fra vår lokale matbutikk. Visste du at for om de samme pengene, kan du lage din egen deilige paier. Du vil også ha den ekstra fordelen av å vite at disse pies ble gjort frisk, etter din egen hånd bringe en