Amopage

Hvordan få Disney Nestleder auditions

- Views 0
Advertisement

Disney virker auditions kan være din store gjennombrudd i Hollywood. Lyst til å bli den neste Zac Efron eller Miley Cyrus? Disney virker auditions er stedet for deg å starte. Dette kan være din store gjennombrudd! Du må jobbe hardt på forhånd og virkelig se etter muligheter, fordi dette er en tøff bransje.

Bruksanvisning

Før du går til Disney konstituert audtion du vil være sikker på at du er den beste skuespilleren du kan være. Disney er et profesjonelt selskap, og de er ute etter høy kvalitet, talentfulle unge skuespillere å kaste i sine mange vellykkede show. Det er et par ting du bør følge før du selv gå til Disney opptrer audition.

Ta noen fungerende klasser i nabolaget eller byen. Det er viktig å få litt erfaring å handle før du går til Disney opptrer audition. Opptre i alt som kommer din vei. Prøv å få deler i samfunnet spiller, eller i skuespill på skolen din. Delta i teatermiljøet så mye som mulig.

Audition for så mange deler som du kan. Bygg din CV så mye som mulig, men også få erfaring foran folk som dømmer deg på din erfaring som skuespiller. Lær hva som gjør en vellykket audition før du prøver å gå inn for disney skuespiller audition. Du vil bli mer vellykket på din disney konstituert audition hvis det ikke er din første profesjonelle audition.

Nå som du er forberedt for disney konstituert audition, må du finne ut en måte å få en faktisk audition. Det er to måter å gå om dette. Prøv å få en fungerende agent. Agenter vil ha den nyeste, oppdatert informasjon om disney fungerende auditions, og får en agent vil bety at du har inni tilgang til avstøpning samtaler og informasjon.

Hvis du ikke kan få en agent, er du ikke ute av lykken ennå. Disney virker auditions kan også bli funnet gjennom http://corporate.disney.go.com/auditions. Se på denne nettsiden for å finne informasjon om åpen casting samtaler, som er auditions som er åpne for publikum. Finn ut om disse mulighetene i ditt område, og gå på dagen som de sier. Husk all den erfaring du har, og være rolig og samlet på audition dag. Lykke til!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-disney-nestleder-auditions/ "

相关文章!
 • Hvordan finne Disney Channel auditions For Kids
  - 阅 0

  Få barnet til å handle og på Disney Channel. Hvis du vil vite hvordan du kan finne Disney Channel auditions for barn, lese trinnene nedenfor. Bruksanvisning Finn Disney Channel auditions for barn ved å søke avstøpning ringe nettsteder. Besøk gratis a

 • Hvordan få Disney Internships
  - 阅 3

  Hvordan få Disney Internships. Disneys karriere nettsted tilbyr rikelig informasjon som du kan bruke til å finne en praksisplass. Muligheter varierer fra hotell management programmer til datamaskinen bildebehandling på Walt Disney Imaginee. Praksispl

 • Hvordan få Disney Acting Jobs for Kids
  - 阅 0

  Keira Knightley, Justin Timberlake, Lindsay Lohan og andre store navn stjerner alle fikk sin start med Disney. Som noen av de premiere fungerende muligheter for unge, håpefulle skuespillere, Disney rollene er ettertraktede stillinger blant de som øns