Amopage

Hvordan få det du ønsker gjennom bønn

- Views 0
Advertisement

Hvordan få det du ønsker gjennom bønn


Når det gjelder å få det du ønsker fra Gud, her er hva jeg har funnet til å fungere.

Bruksanvisning

Be Gud for det du trenger.

Den største tingen her er, ikke vær grådig. Det er ingenting galt med å spørre etter flotte gaver. Det er ingenting galt med skyting for stjernene. Men, må du ha en plan for å hjelpe mer enn bare deg med denne gaven. Du må være klar til å slå den inn i velsignelser for det større gode.

Spør ham for det, så det kan herliggjøre ham.

Ikke spør slik at du kan skryte på din neste high school reunion. Alt vi gjør skal være med intensjon om priste Gud. Det betyr ikke å være pushy om din tro. Det betyr ikke at "Bibelen dunkende" eller noe slikt. (Hvis det er ditt kall, flott, men det er ikke det jeg mener med priste Gud.) Den største vitnesbyrd du kan gi for å bringe andre til Kristus, er ditt liv. Ingenting er mer kraftfull enn å ha noen ser på livet ditt, og tenker: "Jeg vil ha et liv sånn." Hvis du ikke skjule din tro og leve livet ditt på en måte som forherliger Gud, vil du lede andre til ham uten å vite det.

Har full tro på at han vil gi hva som er best for deg.

Når du spør, vet det skal skje på den måten, og på den tiden, det er best for deg. Slappe av. Du kan be om det mer enn én gang, mer for å minne deg enn å minne Gud, men være i fred om det. I ditt hjerte tror at gjennom Den Hellige Ånd (andre har kalt det universet, eteren, uansett) ting faller på plass for å møte dine behov. Vær tålmodig. Gud er ikke bra med tidslinjer, men han er alltid bra og jobber i din beste interesse. Re-lese passasjer skissert her. Tror i ditt hjerte. Bli kvitt noen tanker som ikke støtter din tro. Bare fortell disse tankene, "Takk for at du kom, farvel."

Lytt til hva han forteller deg å gjøre.

Her er der vi vil vike fra noen av de "intensjoner / universet" publikum. Når du spør, er din jobb ikke alltid over. Gud kan kreve litt handling fra deg å nå dine mål. I min erfaring, Gud hvisker. Du må være lytting. Du må holde øynene åpne. Du må være villig til å handle modig, men bare når og hvordan han guider deg. Hvis du er i tvil, gå finne den kristne hvis dom du mest tillit og be ham om å be med deg om det. Også prøve å lese Ordspråkene. Det er mye praktisk visdom i den boken.

Du har sikkert hørt om idrettsutøvere å være "i sonen". Dette uttrykket beskriver en tilstand av økt bevissthet som kommer fra å være svært fokusert og helt opp samtidig. Dette er trolig den mest produktive tilstand vi kan være i som mennesker. I sonen, er vi rolig, fokusert, ufeilbarlige og på oppgaven. Denne statusen er bare mulig når du er mentalt avslappet. La din tro til å sette deg inn i denne tilstanden når du jobber mot dine mål. Guds ser ut for deg. Slappe av og gjøre hva han sier.

Slapp av og motta hans velsignelser.

Vær tålmodig. Hold øynene åpne for de velsignelser Gud vil sette i livet ditt. Det kan ikke være det store målet, ennå. Det kan bare være et lite skritt i retning av målet. Det kan være ny informasjon om hva målet innebærer. Det kan bare være en vakker solnedgang på slutten av en tøff dag. Uansett hva det er, legg merke til hvordan Gud får ting gjort for deg. Legg merke til hvordan han møter den egentlige behov, hele tiden.

Vær takknemlig og aldri glemme hvor alt kommer fra.

Som du legger merke til disse velsignelsene, enten store eller små, huske hvem det er som å sette de tingene i livet ditt. Deretter prise og takke ham for dem. Hvis din kone går du saltet ved middagsbordet, du automatisk takke henne. (Hvis du ikke gjør det, slutte å være en idiot, og setter pris på at kvinnen.) Husk å takke Gud som han justerer svært universet for å få deg nærmere dine mål.

I tillegg, når ting går rett, vi har en tendens til å gi oss en stor gammel klapp på ryggen og sa: "God jobb, gammel gutt." Selv våre medarbeidere og sjefen noen ganger får inn på loven og gi oss en klapp eller to. Når dette skjer, hver gang, jeg vil du skal mentalt si, "Takk, Gud. Jeg vet at jeg ikke kunne ha gjort noe uten din hjelp." Så si noe sånt som: "Ja, jeg er spent på det å jobbe ut. For en velsignelse!" Gi kreditt der kreditt er forfalt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-det-du-onsker-gjennom-bonn/ "

相关文章!
 • Hvordan få det du ønsker i livet
  - 阅 0

  Så har du drømmer. Du har store drømmer. Mange har drømt om å oppnå alle de rikdommer som livet har å tilby dem. Noen av disse drømmene inkluderer grunn et hus, bil, og selv tar ekstravagante ferier. Det er en måte å få det du ønsker i livet, uansett

 • Hvordan få det du ønsker i seng (for kvinner) Hvordan få det du ønsker i seng (for kvinner)
  - 阅 0

  Vil du vite hvordan du skal få det du vil i sengen uten emasculating din mann? Vel, det kan du. Du kan være den beste elskeren noe menneske noensinne har hatt, og du kan ha den beste sex du noen gang hatt. Som en kvinne, er du mer enn forventet å ha,

 • Hvordan gjøre det beste hjemmelaget bakte bønner fra bunnen Som bestemødre Hvordan gjøre det beste hjemmelaget bakte bønner fra bunnen Som bestemødre
  - 阅 0

  Hvis du craving bakte bønner som de din bestemor pleide å gjøre, lage dem fra bunnen av den gammeldagse måten. Selv om det er fristende og lettvint å bare åpne en boks med bakte bønner og varme den opp, kan en hjemmelaget versjon være det aller beste