Amopage

Hvordan få den utendørs kanal på Time Warner Cable

- Views 0
Advertisement

Hvordan få den utendørs kanal på Time Warner Cable


Oppfinnelsen av kabel-TV har gitt fjernsynsseere med hundrevis av kanaler som hver gir en stor variasjon i innholdet. Utendørs kanal er en kabelkanal som fokuserer sin programmering på utstillinger som dekker jakt, fiske, skyting, off-roading og opplevelses emner. Selv om Outdoor Channel leveres som standard i de fleste kabel-pakker, noen mennesker ikke får Outdoor Channel. Hvis du har en Time Warner Cable pakken og du ikke får den utendørs kanal, kan du lære hvordan du i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

 • 1

Finn ut om Outdoor Channel er tilgjengelig i ditt område. Gå til Outdoor Channel nettsted (se Ressurser). Skriv inn ditt postnummer i søkeboksen, og klikk deretter på de doble pilene. Nettstedet vil søke å se om utendørs kanal tilbys i ditt område.

2

Meld deg på Outdoor Channel. Hvis Outdoor Channel postnummer søk viser at Outdoor Channel er tilgjengelig i ditt område, ring Time Warner Cable kundeserviceavdelingen (se Ressurser). Spør representanten hvorfor du ikke får den utendørs kanal med Time Warner Cable pakken. Mest sannsynlig vil du trenger å oppgradere kabelpakken for å få tilgang til kanalen. Noen ganger, skjønt, det er en feil i programmeringen som holder deg fra å se kanalen.

3

Begjære Outdoor Channel. Hvis Outdoor Channel er ikke tilgjengelig i ditt område, eller hvis Time Warner Cable tilbyr ikke utendørs kanal i ditt område, starte en underskriftskampanje for å få Outdoor Channel. Hvis du kan lage en underskriftskampanje som viser nok interesse i ditt område for utendørs kanal, både utendørs kanal og Time Warner Cable kan vurdere kostnadseffektiviteten av å legge kanalen til området. Begjæringen vil trenge tre kolonner: en for en trykt navn, den andre for en e-post og den tredje for en signatur. Annonser ditt underskriftskampanje på samfunnet hendelser, nettsteder og dine naboer og venner. Kontakt selskapet igjen, som du gjorde i trinn 2, for å varsle en representant for begjæringen. Hvis du kan bevise med begjæring at et flertall av Time Warner Cable kunder ønsker Outdoor Channel, kan du være i stand til å overtale selskapet til å legge til kanalen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-den-utendors-kanal-pa-time-warner-cable/ "

相关文章!
 • Det er ingen lyd på HD-kanaler på Time Warner Cable Det er ingen lyd på HD-kanaler på Time Warner Cable
  - 阅 0

  Time Warner Cable er en nasjonal leverandør av standard og high-definition (HD) kabel-TV. Kunder som allerede eier en digital-klar HDTV trenger ikke å kjøpe en separat kabel for å motta Time Warner gratis HD programmering; men hvis du ønsker å se HD

 • Hvordan Reset en liste for en Time Warner Cable Remote
  - 阅 0

  Du kan opprette programlister på Time Warner Cable tilkobling. Med listene, kan du ordne programmer basert på sin sjanger eller andre personlige preferanser. Men hvis du trenger å tilbakestille alle de eksisterende listene som er lagret i internminne

 • Hvordan kan jeg blokkere telefonsamtaler med Time Warner Cable CO gjøre? Hvordan kan jeg blokkere telefonsamtaler med Time Warner Cable CO gjøre?
  - 阅 0

  Time Warner Cable telefon brukerne kan blokkere alle telefonsamtaler som vises på ID boksen som ringer som "Privat" eller "Anonym". TWC kan også blokkere telefonsamtaler blir gjort og mottatt fra linjen. Dessverre, som i 2010, Time War