Amopage

Hvordan få Clear Grønn Screen bilder i iMovie

- Views 0
Advertisement

Hvordan få Clear Grønn Screen bilder i iMovie


Grønn screening, også kjent som chroma key, kan du fjerne noen opptreden av grønt i et bilde og erstatte den med hva du vil. Det viktigste aspektet av et prosjekt som involverer grønn skjerm er forberedelse. Det er flere faktorer å vurdere når du tar opptakene. Det er også noen små skritt du kan ta når du redigerer for å gjøre bildet skarpere. Det er lett å gjøre feil når du bruker en grønn skjerm, men med riktig planlegging er det lett å unngå feil.

Du trenger

iMovie

videokamera

Mulighet for videoinngang

grønn skjerm

Bruke Chroma Key i iMovie

Stryke den grønne skjermen. Eventuelle rynker vil se rart på kamera, så sørg for at den grønne skjermen er rynkefri. Sjekk motivets påkledning og eventuelle rekvisitter som skal brukes. Enhver grønne vil forsvinne. Dette kan medføre at motivet ser ut som en flytende hode. Heng grønne skjermen rett og jevn, med noe klart, slik som Scotch tape. Hvis du ikke har noe klart, kan du bruke klyper, men sørg for at de er ute av bildet.

Tenn forgrunnen og bakgrunnen. Det er viktig at både faget og den grønne skjermen lyser jevnt. Bruk separate, men lignende lys på motivet og skjermen, eller du kan skyte utenfor på dagtid. Sett nok plass mellom motivet og skjermen for å unngå skygger. Bruke den høyeste oppløsning er mulig, spesielt dersom det er mye bevegelse. Bevegelsesuskarphet kan se rart ut så minimere den som best du kan.

Slå kameraets skarphet effekter av. Noen kameraer leveres med evnen til å skjerpe et bilde. Dette ser bedre under normale omstendigheter, men med en grønn skjerm kan det skape et omriss rundt emnet. Pass på at motivet er så nær naturlig i fokus som de kan være. Hvis du kan bruke en skjerm for å se bildet mot et bakteppe mens skyting.

Importer den grønne skjermen opptakene til iMovie og redigere det til ønsket lengde. I rullegardinmenyen, gå til iMovie og velg "Preferences". Sett en sjekk-merket i boksen som sier "Show Advanced Tools."

Dra bildet du skal bruke som bakgrunn inn i iMovie bin og utvide det til lengden på skuddet. Beskjære bildet til ønsket størrelse. Dra den grønne skjermen opptakene over bakgrunnsbildet. En pop-up meny vises. Velg "Green Screen". Faget Bildet vises nå over bakgrunnsbildet.

Hint

Grønn screening faktisk fungerer med en rekke farger. Grønn er den vanligste fordi det er forskjellig farge fra naturlig menneskelig hudfarge. Blå er også effektivt, og det kanskje et bedre valg på et motiv med lys blondt hår.

iMovie er ideell for sin enkelhet, men profesjonelle teknikker som fargekorrigering kan kreve mer avansert redigering programvare, for eksempel Final Cut Pro.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-clear-gronn-screen-bilder-i-imovie/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en grønn skjerm i Windows Movie Maker
  - 阅 0

  Du har sett de kule spesialeffekter skudd i filmer der helten synes å stå mot noen umulig bakgrunnen som du vet egentlig ikke eksisterer. Denne effekten oppnås ved hjelp av en teknikk kjent som "grønn screening". Det gjør at aktører som skal pla

 • Hvordan bruke en grønn skjerm i Photoshop Hvordan bruke en grønn skjerm i Photoshop
  - 阅 0

  Når din favorittfilm karakter flyr over jorden eller hopper av en bygning, viser filmmagi et skudd tatt opp med et studio lydbilde inn i en troverdig kompositt, erstatte en solid grønn bakgrunn med en annen scene. I filmer og stillbilder, tar denne p

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim