Amopage

Hvordan få Bromeliads til Rebloom

- Views 1
Advertisement

Hvordan få Bromeliads til Rebloom


Den søte og velsmakende ananas er en fruiting bromeliad, bare en av mange forskjellige bromeliad varianter som utgjør denne store plantefamilie. Trives i varmt klima, bromeliads produsere levende løvverk og holdbare blomster. Etter disse plantene blomstrer, vil de kreve spesiell omsorg for å rebloom. De nye forskyvninger som vokser rundt den modne planten vil bli den nye bloomers når de blir store nok til å blomstre.

Du trenger

8-tommers potting beholderen

Torvmose

Perlite

Skarp kniv

Balansert gjødsel (10-10-10)

Stor plastpose

Ripe eple

Bruksanvisning

Fjerne en avlegger som er omtrent en tredjedel av størrelsen på moden bromeliad anlegget. Trekk den av fra morplanten forsiktig eller klippe den av med skarp kniv.

Plasser avlegger på et tørt sted vekk fra direkte sollys og la det tørke ut i ca 24 timer.

Fyll potting beholderen med en del torvmose og en del perlite. Bland de to mediene godt sammen og dempe det litt med vann.

Foreta en lett fordypning i toppen av den voksende medium. Plasser roten siden av avlegger til innrykk og fast mediet forsiktig rundt røttene.

Plasser beholderen på et sted som mottar lys og indirekte sollys. Den ideelle økende temperatur for en bromeliad er 70 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 60 grader over natten. Hold voksende medium jevnt fuktig.

Gjødsle bromeliad en gang hver måned ved å blande en balansert gjødsel på halv styrke. Hell den blandede gjødnings inn i brønnen i midten av bladene.

Plassere anlegget i plastposen og legg den rå eple. Forsegle posen tett og plasser bagged planten tilbake i sin voksende plassering. La anlegget i posen i ca to eller tre dager å absorbere etylen slippes ut av eplet.

Fjern anlegget fra posen etter den tiden er forbi og sett den tilbake i sin vanlige voksende plassering. Gjenoppta vanning og gjødsling bromeliad - det skal begynne blomstring i løpet av noen måneder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-bromeliads-til-rebloom/ "

相关文章!
 • Hvordan Fest Bromeliads til Driftwood Hvordan Fest Bromeliads til Driftwood
  - 阅 0

  Visse bromeliads utvikle hold-fast røtter for å feste til trær eller steiner. Epiphytes, også kjent som "luft planter," ofte vokser vilt på bark av trærne. Bromeliads du kan montere på drivved inkluderer Billbergia, aechmea, og tillandsia som ha

 • Hvordan forberede seg til å være en mor Hvordan forberede seg til å være en mor
  - 阅 1

  Hvordan forberede seg til å være en mor. Du venter en baby, og du er begeistret. Du bli mor. Mor er virkelig den eldste yrke, og det høyeste ringer du kunne håpe på. Men det er mer å forberede seg til morsrollen enn strømpe barnehagen og sjekke ni må

 • Hvordan Tegn menneskekroppen til å skalere Hvordan Tegn menneskekroppen til å skalere
  - 阅 2

  Lære å trekke folk er en av de vanskeligste prosjektene en kunstner kan ta på, men med hjelp av vår ekspert, vil du være i stand til å trekke den menneskelige kroppen til å skalere med letthet og dyktighet. Få disse figur kunstundervisning gratis i d