Amopage

Hvordan få billetter til The View

- Views 0
Advertisement

Plutselig populær på grunn av sin på lufta krangling, ABC "The View" airs bor i New York City, og få billetter til showet kan ta utholdenhet, tålmodighet og forberedelse. Men hvis du planlegger en tur til New York seks måneder til ett år fra nå, tenke på bestilling billetter å være en del av studio publikum. Les videre for å lære hvordan du kan få billetter til "The View".

Planlegge på forhånd

Bestille billetter online. Selv om ABC-TV råder deg til å bestille billetter minst 12 uker i forveien, er sjansene dine for å få billetter til en bestemt dato er bedre hvis du bestiller seks til ni måneder i forveien. Men billett bestilling på nettet er satt opp slik at du kan fortsette å prøve datoer før du er vellykket.

Vær oppmerksom på at den typiske vente på billetter er ca ni måneder. Hvis du bor utenfor den midtatlantiske statene New York, New Jersey, Pennsylvania og Connecticut, er det en sjanse for at du kan be om spesifikke Viser datoer. Datoer for billettforespørsler fra New York, New Jersey, Pennsylvania og Connecticut er tildelt av ABC.

Ankomme studio på 320 West 66th Street ved 09:30 skarp med billetten. Møtedeltakerne er innlagt på en første-mølla-prinsippet, og ABC sier at billett distribusjonsnett tidvis kan være i overkant av studio kapasitet. Alle de mer grunn til å komme tidlig.

Bare møt opp

Møt opp personlig for å få billetter til "The View" hvis du ikke kan planlegge fremover. Dette er alltid en risiko, men masse folk går til studioet og komme på linje for stand-by billetter til forestillinger på samme dag.

Gå til publikum inngangen der "The View" er filmet, på 320 W. 66th Street, senest 08:30 8:30, kan du plukke opp et tall, og vil bli bedt om å gå tilbake til standby-linjen ved 10 : 20 am

Gå tilbake til publikum inngangen senest 10:15 og vente på beredskaps seter. Hvis noen er tilgjengelige, sjekk din billett nummer fordi setene vil bli distribuert i numerisk rekkefølge.

Hint

Du vil bli bedt om å vise legitimasjon med bilde for sikkerhetsklarering.

Møtedeltakerne må være minst 16 år gammel.

Det er som regel lurt å ta med en genser eller jakke, siden de fleste TV-studioer har aircondition.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-billetter-til-the-view/ "

相关文章!
 • Hvordan få billetter til «Dancing With The Stars"
  - 阅 0

  Dancing with the Stars er en av de heteste reality-show i TV og har vært i de siste par sesongene. Hvor bedre å være vitne til handlingen og glamour enn midt i salen? Billetter er tilgjengelig for allmennheten og kan bli kjøpt på en rekke måter. Bruk

 • Hvordan få billetter til The Colbert Report Hvordan få billetter til The Colbert Report
  - 阅 0

  "The Colbert Report" Comedy Centrals talkshow med den morsomme satirikeren Stephen Colbert, er en av de hotteste billetter i New York. Å få tak i billetter til den populære show er en utfordring og krever tålmodighet og mye utholdenhet. Les vide

 • Hvordan få billetter til Masters Practice Round
  - 阅 0

  En billett for å se Masters Golf Tournament er en av de mest ettertraktede og mest vanskelig å få i alle idretter. Søknad om merker på selve turnerings dager har vært stengt siden 1972, og selv venteliste for applikasjoner har vært stengt siden 1978,