Amopage

Hvordan få billetter til «Dancing With The Stars"

- Views 0
Advertisement

Dancing with the Stars er en av de heteste reality-show i TV og har vært i de siste par sesongene. Hvor bedre å være vitne til handlingen og glamour enn midt i salen? Billetter er tilgjengelig for allmennheten og kan bli kjøpt på en rekke måter. Bruk disse trinnene for å lære hvordan å få billetter til "Dancing with the Stars».

Bruksanvisning

 • 1

Søk på en stor billett nettside for å finne tilgjengelige billetter. Besøk de store billettering nettsteder, for eksempel billetter nå, for billetter til turen og sjekk ut ABC nettverk nettsted for mer informasjon om å få billetter til å se Dancing with the Stars under en direktesendt TV-show.

2

Følg tipsene. Hvis du har en interesse i showet, for eksempel en medietilkobling eller annen måte å komme inn, ta kontakt med seriens produsent og be om billetter. De kan bli gitt til deg uten ekstra kostnader, avhengig av årsaken til at du dekker live show.

3

Kjenner noen på innsiden. Hvis du kjenner noen av de ansatte eller et medlem av showet de kan være i stand til å få deg billetter eller det kan være et visst antall plasser som er reservert for slike mennesker.

4

Være viktig for showet. Hvis du jobber for showet på noen måte, uansett hvor ubetydelig, som etter billetter til familie og venner. Ofte kan det være usolgte seter, og det ser bedre å ha fullt hus på TV enn å holde billetter for salg.

5

Se turen. Etter at sesongen er over, er det en Dancing with the Stars tur der stjernene og dansere fra showet tur rundt om i landet og utføre. Billetter vanligvis gå på salg for denne turen under dagens konkurransesesongen, og en tidsplan har blitt postet. Du finner all informasjon på Dancing with the Stars billett og turinformasjon nettside.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-billetter-til-dancing-with-the-stars/ "

相关文章!
 • Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars" Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars"
  - 阅 0

  Hvordan skal vises på "Dancing With the Stars". "Dancing with the Stars" er et verdensomspennende fenomen som begynte i England og tok fyr i USA. Det er noe med å se en profesjonell danser sammen med en amatør danser eller stjerne prøv

 • Hvordan få billetter til Saturday Night Live Hvordan få billetter til Saturday Night Live
  - 阅 0

  Saturday Night Live er den lengste kjører show på NBC. Det har gitt Hollywood noen av sine morsomste komikere fra John Belushi til Andy Hoffman til Jane Curtin og Jim Carey. Populariteten til Saturday Night har Levende mennesker tilbringer natten i a

 • Hvordan få billetter til The View
  - 阅 0

  Plutselig populær på grunn av sin på lufta krangling, ABC "The View" airs bor i New York City, og få billetter til showet kan ta utholdenhet, tålmodighet og forberedelse. Men hvis du planlegger en tur til New York seks måneder til ett år fra nå,