Amopage

Hvordan få billetter til BBC Top Gear

- Views 0
Advertisement

Hvordan få billetter til BBC Top Gear


Top Gear er en av BBCs mest populære show. Å bli en publikummer er en rett frem oppgave; det skal ta bare fem minutter på å sende inn en søknad om billetter. Møtedeltakerne i Top Gear studio spille en aktiv rolle i showet, og har muligheter til å samhandle med vertene Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, samt kjendis gjester i showet. Offisielt distribuert billettene er gratis for medlemmer av offentligheten, så bør du aldri trenger å betale for en.

Bruksanvisning

 • 1

Besøk Applaus Store. Klikk på teksten "Registrer" på toppen av siden. Å bli plassert på reserveliste for billetter, må du ta ut et gratis medlemskap med dette nettstedet.

2

Fyll ut registrerings detaljer som kreves. Når dette skjemaet er sendt, vil Applaus butikken sende en e-post til kontoen som du bare registrert.

3

Åpne e-post, og klikk på linken som følger med. Skriv inn bekreftelseskoden inkludert i e-posten for å fullføre registreringsprosessen.

4

Bla nedover for å finne oppføringen for "Top Gear" i lilla listen øverst til høyre på skjermen, og klikk på den. Dette vil ta deg til en side som viser alle programmer som billetter er tilgjengelige. Bla ned til Top Gear oppføringen, og klikk på "Reserve List" tekst.

5

Klikk på den grå "Send til Reserve List" -knappen i midten kolonne på siden.

Hint

Det er to rutene i bunnen av registreringssiden. Hvis du ikke ønsker å motta ytterligere kampanje-e-post, fjerner disse boksene.

Les all tilgjengelig informasjon på disse websidene, fordi det meste av det er veldig relevant.

Vær oppmerksom på at billetter til Top Gear er bare tilgjengelig for personer i alderen 18 år eller eldre.

Å være på reserveliste ikke garantere deg en plass i Top Gear publikum.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-billetter-til-bbc-top-gear/ "

相关文章!
 • Hvordan få billetter til «Dancing With The Stars"
  - 阅 0

  Dancing with the Stars er en av de heteste reality-show i TV og har vært i de siste par sesongene. Hvor bedre å være vitne til handlingen og glamour enn midt i salen? Billetter er tilgjengelig for allmennheten og kan bli kjøpt på en rekke måter. Bruk

 • Hvordan få billetter til The View
  - 阅 0

  Plutselig populær på grunn av sin på lufta krangling, ABC "The View" airs bor i New York City, og få billetter til showet kan ta utholdenhet, tålmodighet og forberedelse. Men hvis du planlegger en tur til New York seks måneder til ett år fra nå,

 • Hvordan kjøpe billetter til World Series
  - 阅 0

  Det er det Fall Classic. Laget ditt spiller. Og du ønsker å gå. Her er hva du må gjøre for å få hendene på billetter World Series. Du trenger Kredittkort Bruksanvisning Finn venner, familiemedlemmer eller kolleger som er sesongkortholdere for en av p