Amopage

Hvordan få bedre kjørelengde på en H2 Hummer

- Views 0
Advertisement

Riktig vedlikehold av ditt H2 Hummer vil gi en bedre kjøretøyets ytelse, inkludert bedre drivstofføkonomi og motorytelse. På grunn av H2 massive vekt, 64.000 pounds, er gass kjørelengde en stor undergang. H2 gjennomsnitt bare 10 miles per gallon. På grunn av dette, betaler oppmerksomhet til bilens behov er viktig, som du kan få bedre gass kjørelengde med opptil 40 prosent og forlenge levetiden på Hummer.

Du trenger

Brukermanual

Dekk Manometeret

Bruksanvisning

 • 1

Følg fartsgrensen og alltid gi god plass mellom H2 Hummer og bilen foran deg for å forhindre plutselige og raske stopp. Ifølge US Department of Energy, reduserer gass kjørelengde vesentlig når du reiser over 60 miles per time. Dessuten vil rask oppbremsing føre gass kjørelengde reduseres med opptil 33 prosent.

2

Akselerere på en langsom og jevn tempo. Rask akselerasjon tapper gass mye raskere og vil føre til en nedgang i gass kjørelengde med opptil 33 prosent på motorveien, og omtrent 5 prosent kjøring i byen.

3

Endre olje regelmessig, og bruke karakteren anbefalt for H2 Hummer. Det anbefales bare viskositeten oljetype er SAE SW-30, i henhold til General Motors. Ved hjelp av en karakter ikke anbefalt for kjøretøyet kan føre til redusert motorytelse, og dermed redusere gass kjørelengde.

4

Sjekk dekktrykket i alle fire dekkene ofte. Riktig dekktrykk gjør bilen tryggere, samt forbedre gass kjørelengde. Riktig dekktrykk kan forbedre gass kjørelengde med over 3 prosent, ifølge US Department of Energy.

5

Ta deg H2 inn for en tune-up regelmessig. En ikke vedlikeholdt kjøretøy kan redusere gass kjørelengde med opptil 4 prosent. Større vedlikehold og motorproblemer kan redusere kjørelengde med opptil 40 prosent.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-bedre-kjorelengde-pa-en-h2-hummer/ "

相关文章!
 • Hvordan få bedre kjørelengde fra en Diesel Hvordan få bedre kjørelengde fra en Diesel
  - 阅 0

  Diesel drivstoff prisene har en tendens til å stige raskere enn sine ikke-diesel kolleger. Følgelig er eiere av biler med diesel-kompatible motorer ofte på jakt etter måter å forbedre kjørelengde. Du kan ta flere tilnærminger til bedre kjørelengde --

 • Hvordan få bedre kjørelengde fra min Ford V10 Hvordan få bedre kjørelengde fra min Ford V10
  - 阅 0

  Søker bedre gass kjørelengde for din Ford V10 er en sikker måte å lette bankkontoen din, og for å sikre fortsatt vedlikehold og vedlikehold på lastebilen. Men det er en upfront kostnader som kreves for å gjøre noen endringer i din lastebil. Hvis du i

 • Hvordan få bedre kjørelengde på Dodge Cummins Hvordan få bedre kjørelengde på Dodge Cummins
  - 阅 0

  I 1989 Dodge tilbudt sin første Cummins dieselmotor i sin Ram linje av pickup lastebiler. Den Cumminsmotor hadde overlegen ytelse i forhold til de konkurrerende dieselmotorer av den tid, som direkte innsprøytning. Cummins har fortsatt å være en del a