Amopage

Hvordan få barna til å spise Spaghetti Squash

- Views 0
Advertisement

Hvordan få barna til å spise Spaghetti Squash


Spaghetti squash er ikke den typiske squash vegetabilske og barna dine kan være skeptisk første gang du prøver å tjene det til dem. Vanligvis er spaghetti squash utarbeidet av nedtoningen det, enten ved ovn-steking eller koking det i mikrobølgeovnen. Myknet squash er kuttet i to på langs, avslørende trevlet tråder av kjøtt som noe ligne spaghetti nudler når skrapt ut. Engasjerende barna i matlaging, og innlemme spaghetti squash i retter barna liker bare kan overtale dem til å gi denne uvanlige grønnsak en sjanse.

Du trenger

Spaghetti squash

Kjøkkenkniv

Forks

spaghetti nudler

Pastasaus

Ground kjøtt, valgfritt

Revet ost, valgfritt

Bruksanvisning

 • 1

La barna hjelpe skrape ut spaghetti kjøtt. Barna kan være mer tilbøyelig til å prøve spaghetti squash hvis de ser hvordan kjøttet blir til tynne spaghetti-lignende nudler. Skjær spaghetti squash i to når det er avkjølt, så har barna først fjerne frøene, så skrap ut kjøttet med små gafler. La dem undersøke tekstur og smak av squash.

2

Serve spaghetti squash med vanlig spaghetti nudler. Ikke bare tjener spaghetti squash alene med pasta saus før barna blir vant til den annen tekstur og smak. Kombiner en lik mengde spaghetti squash og spaghetti pasta og server med deres favoritt spaghetti saus. Over tid, kan du øke mengden av spaghetti squash og redusere spaghetti nudler som de blir vant til det.

3

Lag en spaghetti squash gryte. Barna kan være mye mer åpne for å prøve spaghetti squash hvis det kombineres med kjøttdeig, en kremet saus og dekket med ost i en gryte. For å holde det sunt, bruke en lav fett fløtesaus, eller bruke spaghetti saus i gryte og topp med lav-fett revet ost.

4

Opprett en spaghetti squash bolle bar. Skjær stekt spaghetti squash i to og lo opp spaghetti-lignende kjøtt i sentrum, men la en tynn vegg av kjøtt rundt kantene for å lage en spaghetti squash bolle. Barna vil få et kick av å spise fra en grønnsak bolle. Sett opp et pålegg bar med elementer som hakket kylling, kjøttdeig, pasta saus, en rekke strimlet ost og hakkede urter, løk og hvitløk. Barna kan velge og vrake hva pålegg de ønsker å legge til sine spaghetti squash boller basert på deres smakspreferanser.

5

Legg spaghetti squash til ditt barns favoritt mat. Hvis barna nekter å prøve spaghetti squash uansett hva, bland en liten mengde i rettene de elsker. For eksempel kan du blande den med ricotta ost og urter for utstoppa skjell, eller strø det på hjemmelaget pizza etter tilsetting av pizza saus. Spaghetti squash har en ganske nøytral smak, slik at barna vil neppe merke det når de er å grave i. Hvis ungene elsket måltidet som vanlig, kan du la dem vite at du har lagt spaghetti squash og se hva deres reaksjon er.

Hint

Ikke mist motet hvis barna nekter å prøve spaghetti squash for en stund. De kan være kresen eaters eller går gjennom en grønnsak-hatende scenen. Hold tilby det til dem, gjør det på en rekke måter, og la dem se deg og din partner å spise og nyte det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-barna-til-a-spise-spaghetti-squash/ "

相关文章!
 • Hvordan få barna til å spise Brussel spirer
  - 阅 2

  Dette kom alle ved en tilfeldighet en natt. Under hecticness av en typisk kveld hjemme, rosenkål fikk overkokte. Gjett hva? Det moste grønnsaker som er så bra for deg ernæringsmessig plutselig ble spiselig. Ungene elsket dem. Brussel spirer var crunc

 • Hvordan oppmuntre barn til å spise sunt Hvordan oppmuntre barn til å spise sunt
  - 阅 0

  Det er ingen hemmelighet for deg at god ernæring er en forutsetning for sunn vekst og utvikling, men inspirerende barnet ditt til å spise sunn mat kan forlate deg forvirret og frustrert. Veisperringer ser ut til å dukke opp i hver eneste sving for fo

 • Hvordan få barna til å spise salater Hvordan få barna til å spise salater
  - 阅 0

  Å få barna til å spise salat kan være en oppoverbakke kamp hvis de er uvillig til grønne bladgrønnsaker. Men salatgrønnsaker som spinat, salat, bladbete og grønnkål pakket med vitaminer, mineraler og fiber som barna trenger for sunn utvikling. Det ka