Amopage

Hvordan få Amaryllis til Bloom Again

- Views 2
Advertisement

Hvordan få Amaryllis til Bloom Again


Amaryllis (Hippeastrum hybridum) vokser ute året rundt i tropiske og subtropiske områder. Alle kan nyte anlegget med riktig pleie. Amaryllis produserer lyse rødt, rosa og laksefargede blomster. Amaryllis blomster blomstre i løpet av ferien hvis de oppbevares innendørs gjennom en sovende fase starter i slutten av august. Plasser amaryllis utenfor der den får mye sol å fortsette sin årlige vekstsyklusen når temperaturene varme opp nok og den siste trusselen for frost er over.

Vinter Instruksjoner

Finne ut når du vil at amaryllis til å blomstre. Ta inn til et kjølig sted i slutten av august hvis du vil feriere blomster. Ellers venter til slutten av oktober eller før mer enn en lett frost vises i prognosen.

Plasser amaryllis på et sted hvor du kan la lyset lavt rundt helligdager. Kjellere fungerer godt på grunn av svakt lys og kjølig temperatur.

Hold amaryllis i temperaturer på 50 til 60 grader Fahrenheit. La anlegget i dette klimaet for 8 til 10 uker, ifølge Iowa State University.

Legg bare en bit av vann under anleggets hvilefase, nok til å holde anlegget fra å dø. Unngå vanning den delen av pære stikker ut av smuss. Du ønsker bare å gjelde fuktighet i jorda og pære som er i anlegget foten.

Skjær blomstens stilken rett under toppen av amaryllis pære. Vent til etter blomst på blomsten visner.

Flytt amaryllis pære til en annen gryte med frisk jord når du tar med din plante ut av dvalen fase. Plante pære i en pott som ikke er større enn to ganger dens diameter. Dekk amaryllis pære med jord inntil 1/3 av pære viser over skitt.

Flytt amaryllis til et sted med en sørvendt vindu eller i en solrik drivhus i slutten av februar eller begynnelsen av mars til siste trusselen om frost har fortiden. Finne sted med et temperaturområde på 70 til 80 grader Fahrenheit for å stimulere produksjonen blad på samme tid plantens stengel blomst framgår.

Gjødsle en gang i måneden ved hjelp av en flytende gjødsel for å stimulere veksten av amaryllis anlegget. Du ønsker å sette anlegget opp denne sesongen til å produsere blomster i løpet av det neste året, ifølge National Arboretum nettstedet.

Vann nok til at jorda ikke tørker helt ut.

Spring Care

Plasser amaryllis utendørs så snart den siste trusselen om frost passerer ditt område.

Sett planten i et område som får rikelig med sol, inkludert godt opplyste verandaer, dekk og balkonger.

Gjødsle amaryllis hver uke. Påfør en lav-nitrogen, slow-release gjødsel eller flytende plante mat.

Vann dine amaryllis hver dag mens du holder anlegget utenfor.

Hint

Ta med amaryllis innendørs mens den fortsatt er i potten, eller fjerne fra potten og vask av jorda.

Unngå å bekymre seg saft som kan renne ut av den hule innsiden av blomsten stilken etter at du klippe det; Dette er en naturlig prosess, og noen ganger skjer samtidig kutte amaryllis stilker.

Din amaryllis anlegget vil holde seg i live, selv om det kan se visnet under starten av våren. Amaryllis endringer i denne fasen; justeringsperioden åpner for ny vekst i form.

Hold fra forårsaker skade på bladene eller eventuelle nye blomsterstengler på amaryllis mens du klipper plantens stilker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-amaryllis-til-bloom-again/ "

相关文章!
 • Hvordan forberede seg til å være en mor Hvordan forberede seg til å være en mor
  - 阅 1

  Hvordan forberede seg til å være en mor. Du venter en baby, og du er begeistret. Du bli mor. Mor er virkelig den eldste yrke, og det høyeste ringer du kunne håpe på. Men det er mer å forberede seg til morsrollen enn strømpe barnehagen og sjekke ni må

 • Hvordan Tegn menneskekroppen til å skalere Hvordan Tegn menneskekroppen til å skalere
  - 阅 2

  Lære å trekke folk er en av de vanskeligste prosjektene en kunstner kan ta på, men med hjelp av vår ekspert, vil du være i stand til å trekke den menneskelige kroppen til å skalere med letthet og dyktighet. Få disse figur kunstundervisning gratis i d

 • Hvordan bruke Excel til å finne den kritiske T-Value Hvordan bruke Excel til å finne den kritiske T-Value
  - 阅 0

  En "t table" er også kjent som "Student t Table". En kritisk verdi er verdien som en testverdi må være større enn for å forkaste nullhypotesen. Den kritiske verdien kan bli sett opp manuelt i en t-tabell distribusjon. Men det ville vær