Amopage

Hvordan erstatte Vindus-Washer Tubing i en Chevy Silverado

- Views 0
Advertisement

Chevrolet Silverado frontruten vaskesystem er avgjørende for sikker kjøring, spesielt i vintermånedene hvor salt og skitt bygge opp på veier. For å sikre forsvarlig stand av frontruten vaskesystem i Chevy Silverado, kan du erstatte slangen som leverer væske fra tanken til frontruten. Trinnene nedenfor henviser til senere modell (1994-2005) Silverado lastebiler.

Bruksanvisning

Kjøp riktig erstatning slangen for Silverado. Pass på å kjøpe rør eller rør / ventilsammenstillinger spesielt laget for din Silverado lastebil.

Finn Chevy Silverado frontrute vaskemaskin tanken, som er på førersiden ved siden av batteriet.

Identifiser slangekoblinger. Du vil se en forbindelse fra reservoaret holder spylervæske og en annen forbindelse til frontruten.

Koble fra røret ved frontruten siden først og drenere left fluid fra reservoaret inn i en annen beholder. Den gamle væsken kan bli forurenset av biter av gamle rør.

Hekte den nedre enden av slangen er koblet til reservoaret. Skyll tanken med varmt vann hvis det er spesielt skittent.

Koble den nye slangen til vaskemaskinen reservoaret, deretter frontruten uttak.

Fyll tanken med fersk spylervæske og teste vindusviskere. Du legger kanskje merke at det tar noen minutter å prime den nye slangen før du ser spylervæske kommer ut på frontruten.

Hint

Ofte problemet er skadet ventiler og ikke røret selv. Innkjøp slangen / ventilenheten koster mindre enn å kjøpe disse delene hver for seg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-vindus-washer-tubing-i-en-chevy-silverado/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte Vindus-Washer Tubing i en Ford Taurus
  - 阅 0

  Det kan komme en tid når du må skifte frontruten-skive slange på mellomstore Ford Taurus. I omløp siden 1986, har Taurus ikke skiftet svisker slangen stil gjennom årene. Denne rimelige fix er lett nok å gjøre, og du bør finne deg selv på vei til å tø

 • Hvordan erstatte Vindus-Washer Tubing i en Jeep Grand Cherokee
  - 阅 0

  Introdusert for offentligheten i 1993, er det Jeep Grand Cherokee en mid-size SUV som er relativt lett å vedlikeholde. Som de fleste biler, kan du kutte kostnader og løse noen problemer som kan oppstå selv. Et slikt problem du kan støte på er å ha ko

 • Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Chevy Silverado
  - 阅 1

  Når ett hjul stud går, de andre får ekstra stress og har et potensial til å bryte også. Du må bytte hjulet stud i Chevy Silverado så snart du innser stud er brutt. Det krever noen mekaniske ferdigheter. Du må også ha de riktige verktøyene, noe styrke