Amopage

Hvordan erstatte Tregulv

- Views 0
Advertisement

Hvordan erstatte Tregulv


Reparasjon og lakkering av et gammelt tregulv er nesten alltid å foretrekke å erstatte den. Hvis den gamle tregulvet er rotting eller på annen måte ikke kan repareres, se på det som en mulighet til å installere en ny versjon av den gamle klassikeren. Nytt gulv gjøres med spesialdesignet gulvspikerpistoler som driver i negler med lufttrykk som er utløst av sving på en klubbe (å trykke plankene så tett sammen som mulig som spikeren drives i). Ikke glem å gjøre deponiløsninger for alle dratt ut gulvet som du har på hendene.

Du trenger

Hammer

Flat bar

gulv følte

Stiftemaskin

Ny not og fjær gulv

gjæringssag

Bore

pilot bit

skrue bit

treskruer

Leide gulv nailer med klubbe og kompressor

Nail striper til spikerpistolen

Bruksanvisning

Med hammer og flatbar, fjerne all gulvet trim i rommet. Fjern det gamle gulvet ved wedging flatbar under planker og nysgjerrige dem opp og ut. Gå nøye over gulvet i seksjoner, trekke opp noen streif gulv spiker eller andre hindringer som gjenstår.

Rull ut gulv følte i overlappende rader i hele rommet, stifting det med noen føtter.

Starte en halv tomme ut fra en vegg, lå de første fire kurs av nye gulv planker for hånd. Plasser plankene så tungesiden vender ut i rommet. Bor pilothull og drive i treskruer hver fot eller så langs begge kantene av den første raden med planker. Snap sporet av hver ny kurs rundt tungen av forrige kurset, presser platene tett sammen som du skru dem ned. Skjær endestykkene til størrelse med gjæringssag.

Sett opp du gulv nailer med kompressor og sett den på de fire kursene du har lagt. Legg resten av kursene ved å sette de nye styrene på plass, hekte munnstykket av spikerpistolen ned over tungen, og treffer den utløsende mekanisme med klubbe til å kjøre i neglen.

Fortsett over gulvet med nye kurs til du kommer til motsatt vegg. Legg de siste par kurs for hånd som du gjorde de første kursene (fordi du vil være for nær veggen for å bruke spikerpistolen). Stopp en halv tomme fra den motsatte veggen.

Sand og avslutt gulvet og installere gulvet trim.

Hint

Bruk vernebriller når du bruker et gulv nailer eller gjæringssag

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-tregulv/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte Tregulv Under Kolonner på Porches Hvordan erstatte Tregulv Under Kolonner på Porches
  - 阅 0

  Kolonner som er installert på verandaen kan være dekorative eller strukturelle. Når veden under bunnen av kolonnen begynner å forringes, kan kolonnen begynne å synke under vekten av taket. For å fikse tregulv, må du fjerne kolonnen fra verandaen. Du

 • Hvordan Tørk Tregulv
  - 阅 2

  Selv små mengder vann igjen på tregulv kan forårsake tre å hovne opp og til slutt bli skadet hvis ikke riktig tørket. Lekkasjer fra en varmtvannsbereder eller en rørleggerarbeid problem kan skade tregulv. Du trenger Mopp Vaskebøtte håndklær Sirkulasj

 • Hvordan erstatte en CV på en S10
  - 阅 1

  Skifte en CV (konstant hastighet) joint (også kjent som en halv aksel) på en Chevy S10 er ikke en reparasjon anbefales for uerfarne som ønsker å være mekaniker. Det er ikke å si at noen med teknisk kompetanse ikke kunne finne ut hvordan du utfører ut