Amopage

Hvordan erstatte rustne Fuel Lines

- Views 0
Advertisement

Hvordan erstatte rustne Fuel Lines


Rustangrep hvilket som helst ubehandlet metalloverflate, og drivstoffslangene er ikke noe unntak. Rusted drivstoffslanger er en ganske vanlig foreteelse på eldre biler, spesielt de som er drevet på veier der korrosive salter brukes under vinterværet. Med mulighet for svært brannfarlig væske som lekker ut, rustne drivstoffledninger representere en betydelig sikkerhetsrisiko. Når drivstoffslanger gi etter for rust, bør erstatte disse linjene være av største betydning. Drivstoff linjer for de fleste biler kan kjøpes på relativt rimelige priser.

Du trenger

Open-end pipenøkkel sett

Catch pan

Floor jack

bukker

drivstoffslanger

Fuel linje fittings

Bruksanvisning

 • 1

Avlaste trykket fra drivstoffsystemet. Avhengig av bæreren, kan dette gjøres ved å fjerne tanklokket, fjerner sikring for brennstoffpumpen og kjører bilen til den boder ut. Sveiv bilen tre til fire ganger i tre sekunder av gangen, og pass på å vente i minst ti sekunder før hver prøve.

2

Koble den negative kabelen fra batteriet for å unngå sjokk og alvorlig skade. Hev bilen opp med et gulv jack og sted bukker under for større klaring. Place fangst panner under drivstoff linje tilkoblinger de og under områder hvor drivstoffledningen har rustet gjennom.

3

Bruk to open-end-box skrunøkler for å løsne brenselledningskoblinger på, en til å holde hannenden av forbindelsen på plass mens løsne hunndelen. Tillat eventuelt gjenværende drivstoff innenfor linjene for å drenere inn i fangpanner. Bruk en skrutrekker til å koble fra eventuelle gjenværende klipp som holder linjen på plass.

4

Se på drivstoff linje beslag for å sikre at trådene er i god stand. Hvis trådene er strukket eller rustne, fjerne beslaget med en åpen ende pipenøkkel og erstatte den med en ny montering. Ikke stram den nye montering, da dette kan føre til drivstofflekkasjer.

5

Monter ny linje i stedet for den gamle, rustne drivstoffledningen og fest den til tilkoblingene. Bruk open-end boks nøkler til å stramme drivstoffslangen til beslag.

6

Fjern fangst panner fra under bilen. Fjern bukker og senke bilen til bakken. Koble den negative kabelen til batteriet og installere drivstoffpumpen sikringen. Prime kjøretøyet ved at bensinpumpen å kjøre i noen sekunder, og deretter starte bilen. Se på undersiden av kjøretøyet for eventuelle lekkasjer som stammer fra de brennstoffledninger.

7

Kast drivstoff fanget i fangst panner på en sikker og miljøvennlig måte. De fleste bildeler utsalg og verksteder godta brukt olje og oljeprodukter, uten kostnad.

Hint

Hold unna alle åpne flammer eller varmeelementer ved arbeid på drivstoffledninger. Bensindamp er svært brannfarlig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-rustne-fuel-lines/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte POULAN Fuel Lines Hvordan erstatte POULAN Fuel Lines
  - 阅 0

  Drivstoffledningen på noen Poulan to-taktsmotor bringer drivstoff fra bensintanken til forgasseren. Disse små, plastledninger kan lett bli skadet, blir skitne, eller brekke og forårsake en feil gass og luft-blandingen til å strømme inn i forgasseren.

 • Hvordan erstatte Steel Brake Lines Hvordan erstatte Steel Brake Lines
  - 阅 0

  Ta av og sette stål bremseslanger, tips og teknikker. Lær hvordan å erstatte en lastebil i stål bremseslanger, brems linje fjerning, og tilpassede bremseslanger i denne gratis vedlikehold av bil video. oppsummering Series Noen ganger bremser bare slu

 • Hvordan erstatte en Fuel Cap Hvordan erstatte en Fuel Cap
  - 阅 0

  Bytte ut en defekt eller mangler tanklokket kan både spare penger og hjelpe deg med å beskytte miljøet. Faktisk, ifølge Mecklenburg County, North Carolina arealbruk og Environmental Services Agency, hvis bilen lekker hele året, er det sannsynlig å mi