Amopage

Hvordan erstatte Kjøling temperatursensorer

- Views 0
Advertisement

Kjølevæske temperatur sensorer er plassert på eller i nærheten av termostathuset. De brukes av datamaskinen for flere ting. De brukes til å avføle temperaturen i motoren ved datamaskinen for å justere brennstoffblandingen. Når datamaskinen registrerer at motoren er kald ved bruk av sensoren vil det øke på tid av injektoren. Dette beriker drivstoffblandingen samme som å bruke choken. Den bruker også sensoren til å bestemme når du skal slå fans motorens kjølesystem og på.

Du trenger

Sett med metriske skiftenøkler

dryppformen

1 gallon av frostvæske

Teflon tape

Bruksanvisning

La motoren avkjøles til touch. Plasser dryppformen under radiatoren kjæledyr kuk. Åpne og la ca 1 liter frostvæske å drenere før stengetid. Koble den elektriske kontakten på kjøletemperatursensor.

Fjern sensoren med riktig fastnøkkel (størrelse vil avhenge av året, merke og modell av bilen). Installer Teflon tape rundt gjengene på den nye kjøletemperatursensor.

Installer kjøletemperatursensor og stram akkurat nok til å føle at det er stramt. Ikke dreiemoment ned på det, eller det vil forvrenge og ikke klarer å jobbe, eller gi falske avlesninger. Koble den elektriske kontakten på sensoren.

Påfyll radiatoren med frostvæske. La radiatorlokket av. Start bilen og la den varmes opp. Se for termostaten å åpne. Ser man på den radiator som den når 195 grader C, vil termostaten åpnes, og væsken i radiatoren vil falle som frostvæsken begynner å sirkulere og støter eventuell innestengt luft. På dette punktet, fylle radiatoren resten av veien, og installere hetten. Kontroller at overløps flasken er halvfull.

Hold øye med temperaturen og fans elektrisk motor for å se når de kommer på. De bør komme på når temperaturmåleren viser litt over halvparten eller på ca 215 grader F. Hvis de fungerer riktig, er du ferdig. Hvis de ikke klarer å komme på, så er det et elektrisk problem. Kjølevæsken temperatursensoren er defekt, eller fansen er ikke bra.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-kjoling-temperatursensorer/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en CV på en S10
  - 阅 1

  Skifte en CV (konstant hastighet) joint (også kjent som en halv aksel) på en Chevy S10 er ikke en reparasjon anbefales for uerfarne som ønsker å være mekaniker. Det er ikke å si at noen med teknisk kompetanse ikke kunne finne ut hvordan du utfører ut

 • Hvordan erstatte bakre dekk høyttalere
  - 阅 0

  Høyttalerne på bakre dekk på bilen er ankrene for ditt lydsystem. De håndtere et bredt utvalg av lydnivåer, inkludert de lavere nivåer som gir musikken sin dybde. For å få mer bass ut av stereoanlegget, ville et godt sted å begynne være de bakre dekk

 • Hvordan erstatte 2 dekk på framhjulsdrift Hvordan erstatte 2 dekk på framhjulsdrift
  - 阅 2

  Med prisen på dekkene, noen ganger er det mer gjennomførbart for oss å erstatte to dekk i stedet for alle fire. I noen tilfeller, det er alt vi trenger. Skifte to dekk på en forhjulsdrift bør involvere rotasjonen av de eldste dekk til fronten. Plasse