Amopage

Hvordan erstatte Fuel Line in Home Gas Trimmer

- Views 0
Advertisement

Hvordan erstatte Fuel Line in Home Gas Trimmer


Drivstoffledningen i en Home gass trimmer kobler drivstofftanken til forgasseren. Dette spinkel plast linjen vil brytes ned over tid og må skiftes ut sesongen. Dessuten vil hvis trimmeren har blitt lagret feil gass tørke ut i linjen, noe som kan redusere mengden av drivstoff i forgasseren. Dette kan føre til andre problemer med tetninger og pakninger i forgasseren, som er mye vanskeligere og mer kostbart å erstatte enn billig drivstoff linje. Når du skifter ut drivstoffledning, bør du også skifte bensinfilter.

Du trenger

Nebbtang

Saks

metalltråd

Ny dieselfilter

Bruksanvisning

Renne alt av gassen fra tanken. Start trimmeren (hvis mulig) og la den bruke opp den siste av drivstoffet i linjene.

Ta av luftfilterdekselet eller sylinderdekselet (avhengig av modell) for å få tilgang til forgasseren. Koble drivstoffslangen fra forgasseren med tang.

Reach inn i gasstanken med nål nesen nebbtang og trekk ut drivstoffilteret og gamle drivstoffslangen. Kast begge disse bort.

Klipp av 6 til 8 inches av nye drivstoff linje. Skjær den ene enden i en 45-graders taper. Sett metalltråden inn i den andre enden.

Skyv konisk ende inn i hullet i bunnen av brennstofftanken ved hjelp av metallkrok for innflytelse. Når du får det meste av veien gjennom, grip og dra det mot forgasseren med tang. Ikke koble den til forgasseren ennå.

Ta ut metalltråd og kutte av overflødig tråd inne i tanken. Det bør være ca 2 inches av linjen igjen i tanken. Trekk drivstoffslangen opp i tanken litt, slik at du kan sette tuppen av drivstoffilteret inn i drivstofflinjen.

Trekk linje mot forgasseren og koble den til samme sted du fjernet den fra.

Hint

Hvis du ikke kan få linjen til å presse gjennom tanken, prøv belegg på utsiden med litt motorolje å smøre den.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-fuel-line-in-home-gas-trimmer/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte Fuel Lines på en Home Weed Trimmer Hvordan erstatte Fuel Lines på en Home Weed Trimmer
  - 阅 0

  Etter å ha brukt din Home luke trimmer for en lengre periode, kan drivstoffet begynner å klebe seg sammen og spise unna på drivstoffslanger. Du kan rense drivstoffslanger med forgasser renere, men over tid vil de må byttes ut før de begynner å lekke

 • Hvordan erstatte strengen på en Ryobi Gas Trimmer 790R
  - 阅 1

  Ryobi to-syklus 790R trimmer er en kombinasjon pensel kutter og gresstrimmer. Skifte strengen på Ryobi 790R er forskjellig fra de fleste streng trimmers.Instead for bare å ha den ene enden av strengen, bruker 790R én streng med to ender. Når du skift

 • Hvordan erstatte Fuel Lines på en Corolla
  - 阅 0

  Drivstoff linjer på Toyota Corolla består av to hoveddeler: metall rør og gummislanger. Noen del av linjene som lekker eller ødelagt må erstattes. Slanger må skifte slanger og rør må erstatte rør, men prosessen med å fjerne og installere enten er vel