Amopage

Hvordan erstatte et dusjhode Stem

- Views 5
Advertisement

Hvordan erstatte et dusjhode Stem


Når dusjhodet stammen blir satt opp eller ripete kan det være lurt å erstatte den med en ny. Dette er ikke et vanskelig prosjekt, men det må gjøres med stor forsiktighet. Korrosjon kan danne på gjengene inne i veggen, og stammen kan bryte enkelt. Da har du et større prosjekt på hendene. Ta deg god tid og være tålmodig og å fullføre dette prosjektet i løpet av en halv time.

Du trenger

New stammen rørtang Duct tape WD-40 Teflon tape Rag

Bruksanvisning

 • 1

Sett noen duct tape rundt tennene på rørtang slik at den ikke riper noen av de delikate krom overflater. Fjern dusjhodet ved å løsne kontakten opp av stammen med skiftenøkkelen. Deretter fortsetter å skru av dusjhodet for hånd helt til det kommer av. Rengjør på slutten av dusjhodet og sett til side.

2

Prøv å slå stammen hånd til venstre for å skru den fra tilførselsrøret i veggen. Ikke tving den, eller du kan bryte den. Hvis du ikke kan levere slå den, prøve å få innflytelse med skiftenøkkelen og slå den. Hvis det fortsatt nekter å snu, spray litt WD-40 på tilkoblingen i veggen gjennom den lille dråpen gitt på kan. La den sitte på sammenhengen i ca 10 minutter.

3

Ved hjelp av nøkkelen til å skru stammen til den helt skrur fra tilførselsrøret i veggen og fjerne. Kast den gamle røret.

4

Plassere noen teflontape rundt gjengene på det nye røret går inn i veggen. Sørg for å vikle båndet i den retningen du vil være å snu stammen røret. Skru stammen inn i veggen og stram med skiftenøkkel. Ikke stram eller du kan bryte røret.

5

Sett Teflon tape rundt enden av stammen for dusjhodet og skru dusjhodet på igjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-et-dusjhode-stem/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en dusjhode og tappekran Hvordan erstatte en dusjhode og tappekran
  - 阅 0

  Hvis vannstrømmen fra dusj hodet kommer ut som en tåke eller små sprinkles, kan det være på tide å bytte den ut. Du skal ikke behøve å stå under dusjen i 30 minutter bare for å skylle bort såpevann fra kroppen din. Skifte et dusjhode krever noen verk

 • Hvordan erstatte et dekk Stem på en bil Hvordan erstatte et dekk Stem på en bil
  - 阅 0

  Det er ikke noe verre enn et flatt dekk på bilen din når du er i en hast for å gå et sted. Den neste verre ting er å betale minsteprisen på $ 10 til $ 20 for å få dekket ditt fast! En av de mest vanlige årsakene til dekk miste luft er en utett dekkve

 • Hvordan erstatte tobakk rør Stems Hvordan erstatte tobakk rør Stems
  - 阅 2

  Tobakkspiper er en tradisjonell måte for å konsumere tobakksrøyk, og de kan være laget av en rekke forskjellige forbindelser. Forbruker tobakk har vært et religiøst og medisinsk praksis i tusenvis av år, med de første tegn på tobakksbruk dateres tilb