Amopage

Hvordan erstatte en vannpumpe i en 1993 Chevy Silverado

- Views 11
Advertisement

Motoren i en 1993 Chevrolet Silverado har en vannpumpe som er montert på forsiden av motoren. Denne pumpe brukes som en kjølevæsketilførselssystem for motoren, som det sirkulerer kjølemiddel gjennom blokken og til radiatoren. Når vannpumpen svikter, risikerer overoppheting av motoren. Hvis du merker at Silverado overoppheting, erstatte vannpumpe å sikre at alt fungerer som det skal.

Du trenger

Drain pan

Flat skrutrekker

3/8-tommers skralle, forlengelse og hylsesett

3/8-tommers avbryterstang

Gasket skraper

Erstatning vannpumpe

Utskifting vannpumpe pakning

3/8-tommers momentnøkkel

50-50 forblandet kjølevann

Bruksanvisning

 • 1

La Silverado avkjøles i flere timer. Åpne panseret og ta av radiatorlokket. Krype under fronten av lastebilen, og sette dreneringspannen under drenerings i bunnen av radiatoren. Åpne avløp, og tømme radiatoren.

2

Lokalbeltestrammeren i øvre hjørne av motoren. Snu strammer mot urviseren med den 3/8-tommers breaker bar og en stikkontakt, og deretter trekke beltet av vannpumpen.

3

Fjern slangen på vannpumpen med flat skrutrekker. Unbolt vannpumpen fra motorblokken ved 3/8-tommers skralle, forlengelse og stikkontakter. Trekk vannpumpen av motoren, og deretter skrape vannpumpen monteringsflaten på motoren ved hjelp av pakning skrape. Unbolt vannpumpe skivene fra vannpumpen med 3/8-tommers skralle og stikkontakt.

4

Installer trinse på erstatning for vannpumpen med 3/8-tommers skralle og stikkontakt. Installer erstatning for vannpumpen pakningen på erstatning for vannpumpen, og deretter installere erstatningsvannpumpen til motoren med den 3/8-tommers skralle og stikkontakt. Dreiemoment ned vannpumpe boltene til 30 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel og en stikkontakt.

5

Sett på vannpumpeslangen til vannpumpen med en flat skrutrekker. Sett på beltet på vannpumpen med 3/8-tommers bryterstangen.

6

Fylle radiatoren med 50-50 forblandet kjølevæske. Start lastebil, så la den kjøre med varmeapparatet styrer høye og på den varmeste innstillingen til motoren når normal driftstemperatur. La motoren avkjøles igjen, og fylle radiatoren med 50-50 forblandet kjølevæske. Sett på radiatorlokket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-vannpumpe-i-en-1993-chevy-silverado/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en tenningsnøkkel på en 1993 Chevy S-10 Hvordan erstatte en tenningsnøkkel på en 1993 Chevy S-10
  - 阅 0

  Tenningslåsen på en 1993 Chevy S-10 ligger på rattstammen under dashbordet. Det er et rektangulært skyvebryter og sitter på toppen av kolonnen midtveis mellom dashbordet og brannmuren den. Bryteren har en buet brakett som følger rattstammen og har sp

 • Hvordan erstatte Vindus-Washer Tubing i en Chevy Silverado
  - 阅 0

  Chevrolet Silverado frontruten vaskesystem er avgjørende for sikker kjøring, spesielt i vintermånedene hvor salt og skitt bygge opp på veier. For å sikre forsvarlig stand av frontruten vaskesystem i Chevy Silverado, kan du erstatte slangen som levere

 • Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Chevy Silverado
  - 阅 1

  Når ett hjul stud går, de andre får ekstra stress og har et potensial til å bryte også. Du må bytte hjulet stud i Chevy Silverado så snart du innser stud er brutt. Det krever noen mekaniske ferdigheter. Du må også ha de riktige verktøyene, noe styrke