Amopage

Hvordan erstatte en RV Window Torque Operator

- Views 0
Advertisement

Du vil finne vinduet dreiemoment operatører i eldre stil rekreasjonskjøretøy eller RVs, som brukes til å åpne og lukke markiser og / eller Persienner (lufte) roll-out vinduer. Deres popularitet avtok i 1970-årene med økt tilgjengelighet av air-condition enheter. Momentoperatorer er nesten universelt sidemontert, akseptere en halv tomme spindelen inn i et nav som stikker ut en halv tomme fra kroppen. Dreiemomentet Operatøren påvirker markise eller vindu ved hjelp av en dreiemomentstang. Du handling det ved å dreie et håndtak. En full transmisjonssystem i dagligtale kalles en veiv-sammenstilling.

Du trenger

skrutrekker eller

snuse bar

duct tape

socket sett

Bruksanvisning

Fjern eventuelle panel som tilslører tilgang til sveiv forsamlingen. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene, men bruker en bred lirke bar å løfte paneler holdt på plass av snaps.

Bruk tape over glasset lamellene for å sikre at ingen kan falle ut mens du gjør reparasjonen. Lamellene er ofte referert til som "lys".

Løsne festeskruene (hvis til stede) på hver side av operatørens legeme som låser dreiemoment slåer. Bruk skrutrekker eller socket satt som passer. Du vil høre dreiemoment barer referert til som "stay barer" eller "ledd barer."

Fjerne mutrene som holder dreiemomentet operatøren til sin brakett eller hus. Det vil typisk være fire muttere skrudd inn i fire festemuttere, en nær hvert hjørne av dreiemomentet operatør. Vær forsiktig så du ikke mister nøtter hvis de ikke er i fangenskap.

Tegn moment operatøren mot deg, vekk fra sin brakett eller boliger. Ha en assistent dra forsiktig fra hverandre - utover - dreiemoment barer. Momentet bør operatøren lett skille, uten å sette spenning på leddmekanismene ved de ytre ender av moment stolpene.

Kjøp riktig Jalousie Vindussveiv, et enormt utvalg av hvilke Oppussing varehus vanligvis lager. Produsenter sjelden huse dreiemoment operatører i overfylte områder, så utvendig diameter og dybde er vanligvis ikke problemer. Mange titalls former og størrelser ble produsert, og ingen standard ble aldri tatt i bruk av noen lett industri. Imidlertid er et antall feste maler produsert; sikre at du kjøper en erstatning med bolt pass-throughs som passer opp til festeboltene der du må tre dem.

Sett sammen veiv-sammenstilling og panel i motsatt rekkefølge av sin demontering. Fjern tape fra glass lamellene.

Hint

Den mest vanlige feilen med dreiemomentstyrte kranksammenstillinger er stripping av tennene inne i moment operatør, nødvendiggjør utskifting. Man kan unngå dette med forebyggende vedlikehold: En gang hvert år, smøre hele veiv-sammenstilling med en gjennomtrengende lys silikonsmøremiddel. Fett og smøremidler kan overføre til ytre paneler og beis.

Jalousie vindu er satt av glass lameller som beveger seg på konsert, akkurat som persienner. Bunnen av lamellen vil hvile mot toppen av den nest laveste lamell når Persienner vinduet er helt lukket, og alle lamellene vil være parallelle med hverandre i en horisontal stilling når vinduet er helt åpent. Vinduet er konstruert for å bli parkert på et hvilket som helst punkt mellom helt stengt og helt åpen.

Noen moment operatører er orientert til høyre eller venstre; sikre at du enten kjøpe en universell dreiemoment operatør eller en som peker i riktig retning. Den betjeningshåndtak vil også være side-spesifikk. Når man skal avgjøre hvorvidt man trenger en venstre- eller høyrerettet dreiemoment operatør bestemme orienteringen ved å se på enheten fra innsiden av vinduet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-rv-window-torque-operator/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en Shed Window Hvordan erstatte en Shed Window
  - 阅 0

  Windows i hage skur og andre uthus tidvis vær til det punktet at utskifting er nødvendig. Et nytt vindu forbedrer utseendet på skuret og gjør bygningen mer værbestandig og kan forbedre sikkerheten i skjulet. Bytte skur vindu med en av en identisk stø

 • Hvordan erstatte en garasje Window
  - 阅 0

  Erstatte en gammel eller skadet vinduskarmen i en garasje er en oppgave som kan gjennomføres av alle med riktig verktøy og litt snekring know-how. Hvis din hjemme trenger en ny garasje vindu, er det ikke nødvendig å ansette en kostbar handyman eller

 • Hvordan erstatte Ford Windstar Window Glass
  - 阅 0

  Hvis det oppstår skade på vinduene i din Ford Windstar det ikke bare kan redusere synligheten som føreren har når du tar bilen på veien, kan det også redusere den generelle utseendet på din Ford. I tillegg, fordi vinduet er allerede infisert, er det