Amopage

Hvordan erstatte en OtterBox Holster

- Views 0
Advertisement

OtterBox gjør bærere og saker for smartphones. Selskapets produktlinje inkluderer tilfeller for iPod og bjørnebær. Sakene er laget for å beskytte telefonen overflater og rygg. I tillegg er mange av de OtterBox tilfeller er kompatible med belte case-stil hylster. Disse hylstre er hardt skall og bruke en plastklips som kan festes til beltet eller ønsket hylster området. Hvis du trenger å erstatte et hylster, må du ha telefonens merke og modell sammen med noen OtterBox tilfelle du kanskje allerede har.

Du trenger

Smartphone stil og modell

OtterBox tilfelle for telefonen

Murstein og mørtel

Ta smarttelefonen og OtterBox saken til en OtterBox forhandler. Hvis du er usikker, kan du bruke OtterBox butikken finder funksjon på sin hjemmeside.

Presentere telefonen og saken til butikken ansatt for å matche med og kjøpe en OtterBox hylster klipp.

Clip hylster til beltet eller festeområde og skyv OtterBox-innkapslet smarttelefon i hylsteret vugge med ansiktet til telefonen vendt ut.

på nett

Logg inn på internett og direkte i nettleseren din til OtterBox nettstedet. Klikk på "Butikk Cases" linken og vente på et utvalg av alternativer. Rett søke belte klipp delen.

Velg hylster klipp og orden. Fyll ut all informasjon og sende betaling.

Inspiser OtterBox hylster klipp når det kommer via post og være sikker på at det ikke er skadet. Fest den til beltet eller festeområde og skyv smarttelefonen i hylsteret klippet, ansikt ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-otterbox-holster/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en CV på en S10
  - 阅 1

  Skifte en CV (konstant hastighet) joint (også kjent som en halv aksel) på en Chevy S10 er ikke en reparasjon anbefales for uerfarne som ønsker å være mekaniker. Det er ikke å si at noen med teknisk kompetanse ikke kunne finne ut hvordan du utfører ut

 • Hvordan erstatte bakre dekk høyttalere
  - 阅 0

  Høyttalerne på bakre dekk på bilen er ankrene for ditt lydsystem. De håndtere et bredt utvalg av lydnivåer, inkludert de lavere nivåer som gir musikken sin dybde. For å få mer bass ut av stereoanlegget, ville et godt sted å begynne være de bakre dekk

 • Hvordan erstatte 2 dekk på framhjulsdrift Hvordan erstatte 2 dekk på framhjulsdrift
  - 阅 2

  Med prisen på dekkene, noen ganger er det mer gjennomførbart for oss å erstatte to dekk i stedet for alle fire. I noen tilfeller, det er alt vi trenger. Skifte to dekk på en forhjulsdrift bør involvere rotasjonen av de eldste dekk til fronten. Plasse