Amopage

Hvordan erstatte en Moen dusj ventil Cartridge

- Views 0
Advertisement

Hvordan erstatte en Moen dusj ventil Cartridge


En Moen patron dusjbatteri bruker en plastventil for å regulere vannstrømmen gjennom dusjhodet. Hvis dusj bruker en enkelt patron, er at patronen også ansvarlig for å blande strømningen av varmt og kaldt vann til den ønskede temperatur. Over tid, de interne komponentene i en patron kran korrodere, spesielt O-ringen, som ligger på bunnen av patronen. Så snart O-ringen blir skadet, vil vann lekke fra bunnen av kranen håndtaket, selv når dusjen ikke er i bruk. Heldigvis, erstatte en Moen patron kran er en enkel prosess.

Du trenger

Flat skrutrekker

Phillips-skrutrekker

Shower stem socket

Tang

Bruksanvisning

Slå av dusjen hovedvanntilførselen på stengeventilen ligger ved siden av vannmåler.

Fjern kranen håndtaket. Lirk av dekorative cap ligger i sentrum av kranen håndtaket med bladet på en flat skrutrekker. Fjern håndtaket er skruen med en Phillips-skrutrekker, trekk håndtaket bort fra kranen ventilen.

Fjern platen som hviler mot veggen dusj bak kranen håndtaket. Skru av platen er skruen, trekk deretter plate bort fra veggen.

Skru kranen ventilens låsemutter. Sett en dusj stilk socket gjennom dusj vegg på mutteren og vri den mot klokken.

Ta tak i tuppen av dusjen kassetten med en tang, og trekk kassetten rett ut av veggen. Sett inn ny patron inn i veggen og stram ventilens låsemutter med dusj stilk socket.

Plasser ventilens plate mot veggen. Stram platens festeskruen med en skrutrekker.

Skyv kranen håndtaket over kranen. Stram håndtaket er skruen gjennom midten av håndtaket. Trykk på håndtaket er dekorative cap over håndtaket er skruen. Slå på vannforsyningen til fullføre utskiftningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-moen-dusj-ventil-cartridge/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Moen dusj ventil med ingen varmt vann Hvordan fikse en Moen dusj ventil med ingen varmt vann
  - 阅 0

  Moen single-håndtak dusjventiler inneholder en patron som regulerer flyten av varmt og kaldt vann. I tillegg er noen Moen ventiler, inkludert Posi-Temp linje, har en funksjon som kalles skålde-vakt, som er en justerbar stopp som begrenser hvor langt

 • Hvordan erstatte en Moen bad tappekran Cartridge Hvordan erstatte en Moen bad tappekran Cartridge
  - 阅 0

  Moen har vært en produsent av bad og kjøkken kraner for mer enn 50 år. De pioner den velkjente single-håndtert tappekran så utbredt i kjøkken og bad. Men uansett hvilken Moen tappekran du bruker, de har alle én ting til felles: Moen 1225 kassetten. D

 • Hvordan justere en Moen dusj
  - 阅 0

  Moen dusjer kommer i en rekke størrelser og stiler med ventilsystemer som gjør justere og tilpasse en dusj lett. Funksjoner som ExactTemp ventil lar deg sette vannet temperaturområdet til din individuelle preferanser, det PosiTemp ventil med en tempe