Amopage

Hvordan erstatte en LCD Projection Bulb i en Vizio

- Views 0
Advertisement

Hvis bildet i din Vizio LCD projektor-tv er flimring, ser mørkt eller viser feil farger, må du kanskje skifte ut lampen inni TV. Levetiden på lampen avhenger av hvor lenge du lar den stå på hver gang du bruker det, hvor ofte du bruker den, og lysstyrke og kontrast-innstillingene på TV-en. Hvis det er på tide å skifte ut lampen i fjernsynet, kjøpe en ny lampe å installere selv på mindre enn en time.

Du trenger

erstatnings~~POS=TRUNC pære~~POS=HEADCOMP

Skrujern

Tang

ren klut

Bruksanvisning

 • 1

Slå av TV-en og koble den. La den avkjøles i ca 30 minutter før du tar ut den gamle pæren.

2

Finn lampe kabinett panel på baksiden av TV-en. Det vil trolig ha advarsler om elektrisk fare trykt på panelet.

3

Fjern panelets skruene med skrutrekker. Skru av lampehuset. Bruk milde press for å trekke lampehuset ut av TV-en.

4

Fjerne mutteren fra base av lampen ved hjelp av en tang. Bruke en skrutrekker for å fjerne terminalen kabelen fra siden av sokkelen. Lirk løs klemmene rundt kanten av lampen holder lampen på plass.

5

Trekk lampen ut av huset. Plukk opp ny lampe med klut. Prøv å ikke berøre det med hendene, som olje og skitt kan ødelegge pæren. Plasser ny lampe i huset.

6

Klem de små klemmer rundt lampen leppe, så skru terminalen kabelen inn i siden av lampen base. Stram mutteren på basen.

7

Plasser lampehuset bak på TVen. Skru den på plass. Sett på bakpanelet, og fest med skruer.

Hint

Ikke bruk en skrumaskiner for dette prosjektet. Ved hjelp av en hånd skrutrekker sikrer at du ikke strammer skruene i bolig, som kan skade ny lampe.

Trekk alltid ut tv fra veggen og fra alle mottakere, for eksempel en kabelboks, før du arbeider med elektroniske komponenter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-lcd-projection-bulb-i-en-vizio/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte Sony LCD Projection TV Temperatursikringer
  - 阅 0

  Hvis du Sony LCD projektor-tv overopphetet, den termiske sikringen kan kortslutte strømmen går til transformatoren. Dette betyr, vil fjernsynet ikke slå seg på. Ofte, når TV kjøles ned, vil TV-strømmen på igjen. Men i ekstreme tilfeller der TV blir o

 • Hvordan erstatte en LCD-berøringsskjerm Hvordan erstatte en LCD-berøringsskjerm
  - 阅 0

  For mange smarttelefoner og bærbare medieenheter, en innebygd LCD-berøringsskjerm er den definerende trekk. Faktisk, med mange smarte telefoner, de fleste programmer og oppgaver kan bare nås via berøringsskjermen. Så hvis berøringsskjerm sprekker ell

 • Hvordan erstatte en License Plate Bulb på en Nissan Hvordan erstatte en License Plate Bulb på en Nissan
  - 阅 0

  Din Nissan har to standard lyspærer belyse bilens bakre lisens plate, slik at den kan sees om natten. Hvis pærene brenne ut, kan nummerskiltet ikke leses fra en avstand og må skiftes ut. Hvis en politimann ser de utbrente lyspærer, kan du ende opp me