Amopage

Hvordan erstatte en CV på en S10

- Views 1
Advertisement

Skifte en CV (konstant hastighet) joint (også kjent som en halv aksel) på en Chevy S10 er ikke en reparasjon anbefales for uerfarne som ønsker å være mekaniker. Det er ikke å si at noen med teknisk kompetanse ikke kunne finne ut hvordan du utfører utskifting av en CV aksel i oppkjørselen sin, men arbeider ut av bakken på gulv knekter uten pneumatikk (med mindre du har en luftkompressor) er ikke måten mange ville gå om å takle dette prosjektet. Hvis dette er noe du tenker på å prøve for første gang med håndverktøy i oppkjørselen din, beste ønsker til deg.

Du trenger

bil heis

Sikkerhetsbriller

Luftkompressor med luftslange

1/2-tommers stasjons pneumatisk pistol

1/2-tommers stasjon socket sett

Air skralle

diker

Hammer

3/8-inch hex head 3/8-tommers stasjons mannlige adapter

Snuse bar sett (liten til stor)

Box end / åpen ende kombinasjon hånd nøkkelsett

36-mm 1/2-tommers stasjon socket

Drain bøtte

strikk ledningen

C klemme

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Hvordan erstatte en CV på en S10

 • 1

Ta på vernebriller. Med S10 på en heis hevet til om midje nivå, fjerne lug nuts og dekk ved hjelp av pneumatisk pistol og en stikkontakt.

2

Fjern caliper bolter med luft skralle og en 3/8-inch hex hodet mannlige adapter. Lirk caliper med en liten lirke bar og støtte til rammen ut av veien ved hjelp av en strikk ledningen. Elektrodene vil forbli intakt med bøylen.

3

Manipulere splinter i de øvre og nedre kuleledd og lirke dem ut med et par av diker. Fjern de øvre og nedre kuleleddet muttere med en hånd skiftenøkkel. Bryt dem fri med boksen slutten side og deretter snu over til den åpne enden for å få fart på sakene.

4

Fjern hub peiling mutteren med pneumatisk pistol og en 36 mm pipe. Fjern skiven.

5

Trykk på spindel av CV aksel med hammeren før det begynner å bevege seg.

6

Separer tilkobling av knoke fra kuleledd bruke hammer til å vekselvis hamre på den øvre og nedre kontrollarmer før det løsner. Knoke vil falle ned noen når det skiller, men tie rod slutten og CV joint spindel bør fortsatt holde den på plass.

7

Plasser avløpet bøtte under trans der CV joint går den.

8

Rekruttere en tech eller en venn til å manipulere knoke mot baksiden av S10. Manipulere spindelen av CV joint ut av sentrum av knoke. Plasser en stor lirke bar på innsiden av CV joint og lirke den ut av transaksel. (I noen eldre modeller, kan CV aksel har en flens og seks bolt tilkobling til transaksel. I så fall fjerne boltene og deretter lirke den ut.) En liten bit av væske vil dribble ut av tilkoblingen fra trans og forhåpentligvis i avløpet bøtte.

9

Installer den nye CV joint før du hører det klikker på transakselen. Pass på at bunnen er flush. Manipulere knoke og hub for å passe over spindelen av CV joint og husk å justere rillene.

10

Ha tech / venn manipulere knoke tilbake på de øvre og nedre kuleledd og erstatte muttere er nok til å holde knoke. Trekk til hjulmuttere og erstatte splinter.

11

Sett på vaskemaskinen og hub peiling mutteren med pistolen. Stram til den bunner ut. Slå cv felles for hånd for å sikre at det dreier riktig.

12

Erstatt bøylen over rotoren. Du må kanskje C klemme til å trykke på caliper stempelet innover akkurat nok til å komme over rotoren. Hvis det er tilfelle, kan det hende du må fjerne putene for å gjøre det.

1. 3

Bytt ut caliper boltene med skralle og adapter.

14

Skift hjul og slepe nøtter og dreiemoment lug nuts til 100-fot pounds med momentnøkkel.

15

Fjern drenerings bøtte og senk S10.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-cv-pa-en-s10/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en Headliner på en S10
  - 阅 0

  Chevrolet S10 er en mid-size lastebil med et stoff headliner. Headliner i en lastebil kan begynne å synke dersom limet som holder stoffet til headliner styret begynner å falle. Dette skaper det som ser ut som en gigantisk luftboble på taket og kan he

 • Hvordan erstatte en frontlys pære På en S10
  - 阅 0

  Chevy S10 har eksistert i mange år og gjennomgått flere generasjons oppgraderinger. Frontlyktene på S10 har også blitt modernisert fra den gamle sealed beam enheter til de nyere kompositthalogenpærer. Uansett hvilken type S10 du eier, kan du spare pe

 • Hvordan erstatte en Chevy S10 Visker
  - 阅 1

  Selv om det er en relativt godartet prosedyre for å erstatte vindusviskerne på en Chevy S10, mange eiere overse det til bladet er ikke å utføre sin tiltenkte oppgave. Ikke å kunne se ut av frontruten kan skape farlige kjøreforhold. Avhengig av region