Amopage

Hvordan erstatte en 6-Wire GFCI Beholder

- Views 0
Advertisement

Hvordan erstatte en 6-Wire GFCI Beholder


En jordfeilbryter, eller GFCI, er utløp utformet for å umiddelbart skjære av den elektriske kraftforsyningen i en krets så snart det oppdager en hvilken som helst belastning ubalanse. Det er lovpålagt å være installert i områder som bad, garasjer, kjøkken, gjennomsøker områder, uferdige kjellere og utendørs uttak for å beskytte folk fra dødelig elektrisk støt. Det er relativt enkelt å installere en GFCI uttak, og lære å erstatte en kan spare deg noen penger.

Du trenger

spenningstester

Skrutrekkere

GFCI stikkontakt

Elektrisk tape

gjennomsiktige tapen

Papirbit

Saks

Bruksanvisning

Slå av elektrisk kraft til de berørte kretsen ved å finne den tilsvarende kretsbryter i den elektriske panelet og vippe kretsbryteren bryter til sin "av" stilling. Test jordfeil- beholderen ved hjelp av en spenning tester for å være sikker på at det ikke er mer strøm til GFCI beholderen.

Fjern veggplaten jordfeilbryteren beholderen ved å skru festeskruen på toppen av platen ved hjelp av en skrutrekker. Fjerne skruene som fester nå utsatt GFCI mottaket til veggen ved hjelp av en skrutrekker, og deretter trekke beholderen forsiktig ut av veggen. Bruk spenning tester og teste stikkontakten igjen for å være helt sikker på at det ikke er mer strøm i kretsen.

Se på GFCI stikkontakten grundig og merke hvordan alle de seks ledninger er tilkoblet. Skjær seks små papirstrimler omtrent 1/2 tomme bred og 1 tomme lang og merke de strimler hver for seg med tall fra en til seks. Tape hver stripe i hvilken som helst rekkefølge til hver enkelt ledning. Legg merke til at svarte ledningene kobles til kopperterminaler mens hvite ledningene kobles til sølv terminaler. Grønne ledninger kobles til jordterminalen på bunnen av beholderen. Levende eller hetetråder som har kraften som kommer fra skillebryteren kobles til klemmene som er merket "Line", mens ledningene som vil passere strøm fra beholderen til en annen beholder kobles til klemmene som er merket "Load".

Tegn en illustrasjon av jordfeilbryteren beholderen på et stykke papir og viser de seks ledninger med sine tilsvarende trådnummer i illustrasjonen. Vær spesielt oppmerksom på hvilke ledninger gå til terminalene merket "Load" og hvilke ledninger går til terminalene merket "Line." Denne illustrasjonen vil fungere som din guide når du kobler ledningene til en ny GFCI stikkontakt. Du kan også ta et bilde av kontakten med digitalkameraet og vise bildet senere for å være sikker på at du kobler ledningene i riktig rekkefølge.

Koble fra ledningene én etter én fra beholderen ved å løsne klemmeskruene ved hjelp av en skrutrekker. Få en ny GFCI beholder og koble alle seks ledninger i det samme arrangement som den tidligere forbindelse. Se på illustrasjonen du har gjort og følger samme ordning eller tilkoblinger. Hook ledningene rundt terminalene med urviseren og stramme klemmeskruene. Vikle to runder med elektrisk tape langs siden av beholderen for å dekke til klemmeskruene.

Skyve tilbake ledningene inn i uttaksboksen, og sett i beholderen til boksen. Fest beholderen ved å skru festeskruene med en skrutrekker. Sett på veggplaten og festes til beholderen ved å skru festeskruene. Slå på strømbryteren på det elektriske panelet. Trykk på "Test" knappen foran GFCI stikkontakten, og trykk deretter på "Reset" for å nullstille sikringen. Plugg av et apparat til beholderen og slå på apparatet for å bekrefte at det er strøm i beholderen.

Hint

Alltid konsultere en elektriker før du utfører en elektrisk oppgave.

Ikke forsøk å reparere et elektrisk problem hvis du ikke besitter den nødvendige opplæring eller erfaring.

Vær helt sikker på at det ikke er strøm i kretsen før du utfører denne oppgaven.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-6-wire-gfci-beholder/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en 8 Wire Termostat
  - 阅 0

  Hvis du noen gang har dratt ned termostaten, vil du legge merke til at det finnes en rekke ledninger festet til den. Disse trådene forløper til ovnen og kommunisere med den. Hver ledning styrer en bestemt funksjon på termostaten. Når det blir nødvend

 • Hvordan erstatte en 6 Wire Termostat Hvordan erstatte en 6 Wire Termostat
  - 阅 0

  Seks-leder termostater blir ofte sett med varmesystemer som har to stadier av varme og en scene av air condition. To trinn ved varme betyr at når termostaten første krever varme, vil ovnen slås på ved hjelp av lav innstilling første. Hvis temperature

 • Hvordan erstatte en 6-Wire termostat med en digital termostat Hvordan erstatte en 6-Wire termostat med en digital termostat
  - 阅 0

  Hvis du bytter ut en 6-ledning termostat, har du sannsynligvis en to-trinns oppvarming eller kjøling system i ditt hjem. En to-trinns system har en høy og lav innstilling som er designet for å opprettholde en jevn temperatur og spare energi. De først