Amopage

Hvordan erstatte en 4R55E Med en 5R55E

- Views 2
Advertisement

Mange Ford Explorers komme med en 4R55E fire-trinns automatisk girkasse. Hvis du har denne overføringen, og det bryter ned, eller hvis du ønsker å erstatte den med en litt kraftigere girkasse, er ett alternativ til 5R55E overføring. Fordi tilkoblinger for disse to sendinger er det samme, kan det 5R55E byttes for 4R55E versjonen, selv om dette swap vil føre til at bilen til å behandle den femtrinns 5R55E modell som om den bare har fire hastigheter.

Du trenger

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

Bil jack (butikk-kvalitet med bremseklosser, eller bukker)

zip tie

overføring jack

Strikk ledningen eller wire

Panne

girolje

Fjerne 4R55E

Jekke opp fronten av Ford Explorer med bil jack. Det er to viktige deler av å gjøre dette trygt: overflaten og hvor du setter din jack. Unngå å jekke Ford Explorer på en skjev eller ujevn overflate. Plasser jekken under en solid del av Explorer, som aksel, og enten sette den på bukker eller bruke bremseklosser for å holde Explorer på plass.

Klare en bane til startmotoren. Det er mange biter av utstyr som vil hindre tilgangen til startmotoren, som for eksempel den negative batterikabelen, overføring gassleddet, oljepåfyllingsrøret, og ledningskontakter for magnet, startmotoren, sensorer og backup brytere. Koble fra alle av disse brikkene for å få adgang til overføring.

Ta av startmotoren. Først må du fjerne startmotoren ledninger og deretter unbolt og løft av startmotoren.

Drain overføring væske.

Klare en bane til overføring. Dette betyr at du må fjerne noen rør som hindrer tilgangen til eksosrøret. Ta av eksosrøret, og koble deretter speedometer kabelen og skiftet overføringen fra sendingen. Hvis speedometer kabelen er fortsatt i veien for deg, kan du bruke en zipline for å sikre det ut av veien. Unbolt drivakselen og koble den fra overføring.

Plasser overføringskontakten under overføring.

Ta av transmisjons mount og travers. Du må litt løfte overføringen for å ta presset av fjellet slik at du kan unbolt og fjerne fjellet. Festet bør fjernes før du unbolt og fjern overføring travers.

Senk overføring og fest den til overføring jack med jack kjeden.

Koble sendingen fra resten av motoren. Først må du ta av motoren flex plate og deretter fjerne alle de moment omformer bolter, roterende drivakselen for å sikre tilgang til alle boltene. Koble festeboltene som forbinder overføring til motoren.

Fjern overføringen. Trekk først overføring tilbake slik at den er helt klar av motoren. Bruk strikk ledningen eller wire for å sikre momentomformer til overføring og trekk overførings enda lenger tilbake og ta det ut av bilen.

Plasser girkasse og momentomformeren i en gryte og tømme all overføring væske fra momentomformeren.

Installere 5R55E

Kople momentomformeren fra 4R55E og sett den inn i 5R55E, rotere den slik at den passer ordentlig. For å sjekke justeringen, måle avstanden mellom momentomformeren kantene med kantene på overføring; hvis avstanden mellom kantene er den samme på begge sider, er momentomformer riktig justert

Sett 5R55E inn i motoren; styrepinnene vil hjelpe deg å justere girkasse og motor.

Koble 5R55E med motoren. I hovedsak innebærer dette å reversere alt du gjorde i trinn 9 og 7 når du fjerner den andre sendingen. Re-koble til og stram momentomformeren bolter, stram festeboltene som forbinder overføring til motoren, og re-installere travers og monteringsstativ.

Installer oljepåfyllingsrøret og koble eksosrøret, overføring kjøligere linjer, motordekselet, gassen og shift linkage, speedometer kabel, drivakselen og alle andre linjer som tidligere var koblet til 4R55E.

Fyll overføringen med ny girolje.

Senk bilen og koble den negative batteriledningen. Start bilen og skifte gjennom girene for å sikre 5R55E fungerer som den skal.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-en-4r55e-med-en-5r55e/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en termostat med gamle ledninger Hvordan erstatte en termostat med gamle ledninger
  - 阅 0

  Termostater kommuniserer med ovnen gjennom termostatkobling. Termostat sykluser ovnen av og på og holder temperaturen i hjemmet. Til slutt, må du bytte ut termostaten. Når du bytter termostat, kan du merke at ledningene er gamle og skjøre. Hvis du le

 • Hvordan erstatte Vinyl Siding Med Stucco
  - 阅 0

  Vinyl Fasader gjør for en billig og tilnærmet vedlikeholdsfritt hus kledning. Disse egenskapene har gjort det allestedsnærværende med skrift boliger bygget i forstedene. Dette fører flere og flere huseiere å erstatte vinyl ytterkledning med stukkatur

 • Hvordan erstatte fersk persille med tørket Hvordan erstatte fersk persille med tørket
  - 阅 0

  Fersk persille legger til en pop av energi, farge og smak til mange forskjellige retter. Når persille anlegget har sluttet å produsere sine blader, eller når du rett og slett ikke har noen friske urter på hånden, bør du vurdere å erstatte fersk persi