Amopage

Hvordan erstatte 2 dekk på framhjulsdrift

- Views 2
Advertisement

Hvordan erstatte 2 dekk på framhjulsdrift


Med prisen på dekkene, noen ganger er det mer gjennomførbart for oss å erstatte to dekk i stedet for alle fire. I noen tilfeller, det er alt vi trenger. Skifte to dekk på en forhjulsdrift bør involvere rotasjonen av de eldste dekk til fronten. Plassering av nyere dekk på baksiden slutten vil bidra til å gi bilen økt trekkraft og det vil redusere sjansene for spinouts. Styringsgruppen vil hjelpe deg å kompensere for tap av trekkraft.

Du trenger

Bil jack eller rack

Lug skiftenøkkel

Hvordan erstatte to dekk på en framhjulsdrift

Sett bilen på et stativ, slik at alle fire dekkene er løftet opp fra bakken. Dette vil være mye enklere enn å bruke en jekk på grunn av eventuelle behov for dekk rotasjon. Hvis du var bare å gjøre med bakdekk, ville en jack fungere.

Bruk en lug skiftenøkkel til å løsne lug nuts fra hjulene og bruk fingrene, hvis det er nødvendig, for å fjerne nøtter helt.

Trekk hjulene av hjul studs med begge hender. Det kan kreve litt wiggling å arbeide dem av, men de skal gli uten mye motstand. Bytt lug nuts på stenderne med et par vendinger. De trenger bare å holde på så du ikke mister dem.

Ta de dårlige dekkene til en dekkbutikk. Kjøpe to identiske dekk som er den samme eller bedre kvalitet at dekkene du holder på bilen. Sjekk for å være sikker på størrelse, hastighet rating og lastekapasitet er passende for ditt kjøretøy. Spør dekket selgeren å ha dekkene montert og balansert på felgene av deg brakte sammen.

Fjern boltene fra stenderne og skyv dekkene tilbake på bolter rett. Hullene i hjulet skal være på linje perfekt. Skyv dekket tilbake på piggene så langt det går.

Bytt lug nuts på stendere med fingrene og hånd stram. Bruk lug skiftenøkkel til å vri nøtter klokken til de er stramme. Ikke kle nøtter, men vær sikker på at de er svært stramt. Det bør kreve betydelig innsats for å bryte dem løs når du ønsker å fjerne dem igjen.

Hvis du har fjernet mer enn ryggen dekk, monterer de eldre dekkene på hjul studs i front på samme måte. Når ørene er tette, senk kurven og kjøre bort.

Hint

Hvis det er mulig, er det alltid bedre å erstatte alle fire dekkene slik at kjøring vil ha dem jevnt. Ujevn slitasje kan føre til dårlig håndtering, dra og ustabilitet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-erstatte-2-dekk-pa-framhjulsdrift/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte bakre dekk høyttalere
  - 阅 0

  Høyttalerne på bakre dekk på bilen er ankrene for ditt lydsystem. De håndtere et bredt utvalg av lydnivåer, inkludert de lavere nivåer som gir musikken sin dybde. For å få mer bass ut av stereoanlegget, ville et godt sted å begynne være de bakre dekk

 • Hvordan erstatte Scooter Dekk Hvordan erstatte Scooter Dekk
  - 阅 0

  Du rir på scooter når du hører en kvalmende lyd og du innser at du har et flatt dekk. Endre et flatt på en lett scooter er enklere enn å endre et flatt dekk på en bil eller en motorsykkel fordi en scooter er så mye lettere og enkel å flytte. Bruke su

 • Hvordan erstatte slangeløst dekk Valve Stengel Hvordan erstatte slangeløst dekk Valve Stengel
  - 阅 0

  Dekk ventiler sitter i en hjulfelg, og de tillater slangeløse dekk for å settes under trykk med luft. Ventilen danner en tett tetning med felgen for å sikre at ingen luft går tapt under kjøring av kjøretøyet. Ventilspindlene skal inspiseres med jevne