Amopage

Hvordan er utgifter, gebyrer og belastninger vurderes i Umiddelbar livrenter?

- Views 0
Advertisement

En umiddelbar annuitet er en livrente som gir deg en garantert inntekt i bytte for en lump sum av besparelser. Forsikringsselskapet konverterer dine sparepenger til månedlige utbetalinger. Men, i motsetning til andre livrenter, avgifter, kostnader og andre kostnader ikke er tydelig i kontrakten. Dette er fordi forsikringsselskapene bruke en annen metode for å ta høyde for disse kostnadene.

Betydning

Umiddelbar livrenter ikke belaste synlige avgifter. I stedet betaler annuitet en fast rente når den returnerer din sparing og renter på at besparelser for deg. Forsikringsselskapet beregner beløpet som er nødvendig for å være lønnsomt på transaksjonen og slett betaler en rente som gjenspeiler. For eksempel, hvis selskapet kunne betale fem prosent, men avgifter ville beløpe seg til 2 prosent, selskapet bare betaler tre prosent på trygd.

Fordel

Fordelen med denne ordningen er at selskapet håndterer alt. Du trenger ikke å bekymre deg for å tape penger hvis en investering slår mot deg. En forenklet utsagn viser deg hvor mye du har betalt, hvor lenge og på hvilken rente. Fordi du slipper å styre investeringene selv, er alt du trenger å gjøre få sitater for den høyeste betalende livrente politikk.

Ulempe

Fordi selskapet ikke avsløre avgifter og utgifter som i andre produkter, kan du ha en hard tid å finne ut om du får en god avtale på din sparing. Forsikringsselskaper har en tendens til å betale lave renter på umiddelbare livrenter. Mesteparten av betalingen består av en avkastning på rektor --- dvs. 95 prosent eller mer --- med resten blir interesse.

Betraktning

Før du kjøper en umiddelbar annuitet, vurdere å kjøpe en utsatt annuitet. Sammenligne utgiftene du betaler med en utsatt livrente versus hvor mye du får fra en umiddelbar annuitet; gjøre vedtak basert på denne informasjonen. Du kan finne at du kan tjene mer penger ved hjelp av en utsatt annuitet. Utsatt livrenter beskattes forskjellig fra umiddelbare livrenter: En utsatt livrente beskattes som om all investering gevinst trekkes før investering rektor. Dette gjør 100 prosent av uttaket skattepliktig i de fleste tilfeller, i motsetning til bare en liten del av det, som med umiddelbar annuitet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-er-utgifter-gebyrer-og-belastninger-vurderes-i-umiddelbar-livrenter/ "

相关文章!
 • Hvordan unngå ekstra gebyrer når Reise Hvordan unngå ekstra gebyrer når Reise
  - 阅 0

  Reiser kan skape verdifulle minner eller forbedre verdifulle forretningsrelasjoner. Flybilletter, hoteller og bilutleie kan være kostbart, imidlertid, og forbrukerne er ofte beheftet med ekstra gebyrer som øker den totale reise kategorien. Lære å unn

 • Hvordan bli godkjent for SSDI ny vurdering Hvordan bli godkjent for SSDI ny vurdering
  - 阅 0

  Du kan være kvalifisert for Social Security Funksjonshemming Forsikring hvis du ikke klarer å arbeide på grunn av en fysisk eller psykisk svekkelse. Det er ikke uvanlig for dine fordeler hevder å bli nektet i utgangspunktet. Hvis dette skjer, har du

 • Hvordan bekjempe Advokat gebyrer Hvordan bekjempe Advokat gebyrer
  - 阅 0

  Innhenting av tjenestene til en advokat for en rettslig tvist nødvendigvis innebærer betydelige utgifter, hovedsakelig til å betale for den tid og krefter som advokat benytter til å representere deg og presentere saken. Mens man forventer å betale et