Amopage

Hvordan er Gold Spot Pris Bestemmes?

- Views 0
Advertisement

Hvordan er Gold Spot Pris Bestemmes?


Spotprisen på gull eller andre varer, er prisen du betaler for umiddelbar "på stedet" levering av at varen med umiddelbar betaling til selgeren. Med gull og andre nonperishable varer, sier utdannings nettstedet GoldPrice.org investor, spotprisen gjenspeiler markedets forventninger om fremtidig pris retning. Hvis markedet forventer høyere fremtidige gullpriser, går spotprisen opp. Men hvis utsiktene for gullpriser er dyster, går spotprisen ned. Spotprisen på gull er satt i råvarebørser i New York og London.

Hva er varer?

Råvarer inkluderer ubearbeidede landbruksprodukter som mais, hvete, storfe eller svin, industrielle råvarer som råolje, naturgass, kobber eller sink, og edle metaller som gull, sølv eller platina. Disse og en rekke andre varer omsettes i markeder som kalles råvarebørser. Det er råvarebørser i alle de store økonomiske drivkraft land.

Commodity Trading

De råvarebørser handle varer for umiddelbar levering og betaling-spotmarkedet-eller for fremtidig levering og betaling på et angitt tid framover. Det er "futures" markedet. Bedrifter bruker futures markedet for å sikre at de har de råvarene de trenger på en kjent pris. Spekulantene bruke futures markedet for å prøve å gjøre en fortjeneste fra prissvingninger; de har ikke tenkt å levere eller motta selve varen. For gull flekk prising, sier GoldPrice.org, de viktigste børsene er det New York Commodities Exchange (Comex) og London Gold Exchange.

Comex Spot Pris

Den Comex baserer sin daglige spotprisen på gull på prisen på gull futures. Comex gull futures er avtaler om å motta eller levere en 100-troy oz. gull bar ved midtpunktet av en angitt fremtidig måned. En bar er en kontrakt. Den Comex setter sin daglige spotprisen ved å se prisen på gull for fremtiden måned som de fleste kontrakter for 100-oz. gullbarrer ble omsatt. Dette kalles den "mest aktive måneden." Comex baserer sin daglige spotprisen på den gjennomsnittlige prisen på gull futures for den mest aktive måneden i løpet av de siste to minuttene av handelsdagen. Trading for dagen stopper på 1:30 US Eastern tid, slik at spotprisen er basert på den gjennomsnittlige prisen på gull futures for den mest aktive måneden som ble omsatt 01:28 til 01:30 Dette beløpet er delt av 100 for å få den daglige Comex spotprisen per troy unse.

London Spot Pris

The London Gold Exchange løser sitt daglige gull spotprisen på en annen måte. Ifølge London børsens GoldFixing.com nettsted, er den daglige spotprisen basert på ordre om å kjøpe eller selge gull fra kunder av de fem globale investeringsbankene som utgjør medlems London Gold Market Fixing Ltd De er Barclays Capital, Deutsche Bank , Scotia Mocatta, HSBC og Societe Generale. For å fikse den daglige flekk gullprisen, representanter for de fem bankene innkalle telefon telefonkonferanse kl 10:30 og 15:00 London-tid. Ett medlem er styreleder.

åpnings~~POS=TRUNC

Formannen kunngjør en åpning pris per unse, basert på siste verdensomspennende gull handler. At prisen er videresendt til kunder av fem banker. Basert på bestillinger fra kunder, erklærer hver banken selv enten kjøper eller selger til den prisen, og antall 400-oz. gullbarrer den ønsker å handle. Dersom åpningen prisen produserer kun kjøpere eller bare selgere, eller dersom antall barer blir solgt og kjøpt ikke balansere, flytter formann prisen opp eller ned til en balanse oppnås mellom stolpene blir kjøpt og barer som selges. På dette punktet, sier styreleder prisen for å være løst.

Kort Prosess

Hver daglig feste fortsetter inntil det er en pris som tilfredsstiller både kjøpere og selgere. Normalt tar hele prosessen om en halv time, men det kan dra på lengre i tider med økonomisk uro. Ettermiddagen feste i London faller sammen med åpningen av finansmarkedene i New York, så London ettermiddag prisen generelt er utgangspunktet for gull handel på Comex.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-er-gold-spot-pris-bestemmes/ "

相关文章!
 • Hvordan finne Gold & Silver Spot Pris
  - 阅 0

  Gull og sølv spotprisene er i stadig endring, og kan bli funnet på nettet i sanntid, eller tilnærmet basert på nyere verdier i dagens aviser. Spotprisene er representert ved Troy unse (31,1 gram), og når de er kjent, kan gull og sølv kjøpes og selges

 • Hvordan finne Gold Rate Hvordan finne Gold Rate
  - 阅 0

  Gull har vært høyt verdsatt i tusenvis av år. Brukes til å lage alt fra smykker til dinnerware til tennene, er gull en holdbar stoff. Gullet rate, eller dagens pris på gull, har vært brukt historisk som grunnlag for pengepolitikken. Gull er målt i Tr

 • Hvordan bygge en lav pris Easy Hus Hvordan bygge en lav pris Easy Hus
  - 阅 0

  USA har blitt overgrodd med mega-boliger; boliger som er utvilsomt vakker, men altfor dyrt å kjøpe og vedlikeholde. Ønsket om store, vakre hjem ikke kommer med ønsket om store, stygge prislapper. Med den økonomiske nedgangen i 2009, er de som har råd