Amopage

Hvordan endrer jeg tid på min Zenith Klokke Radio?

- Views 0
Advertisement

I tillegg til å fungere som vanlig AM / FM-radioer, klokkeradio fra Zenith har også alarm funksjonalitet bygget i. For denne alarmen funksjonen skal fungere, men riktig tid må settes på enheten i første omgang. Hvis du vil endre klokkeslettet på Zenith klokkeradio du kommer til å trenge å presse noen svært spesifikke knapper i kor, og deretter justere tid i henhold til dine spesifikke tidssonen.

Bruksanvisning

 • 1

Kontroller at strømkabelen som går ut av baksiden av Zenith klokkeradio er koblet til et strømuttak. Hvis du aldri har stilt klokken på enheten før, vil de røde tallene på frontpanelet blinke. Hvis tiden er satt på enheten før, vil de være stødig.

2

Trykk på "Time" -knappen. Fortsett å holde denne knappen mens du trykker på "Time Set" knappen for å justere "Time" tidsinnstilling på forsiden av Zenith klokkeradio. Når du har nådd riktig tid, kan du stoppe å holde "Hour" -knappen.

3

Trykk på "Minutes" -knappen. Fortsett å holde denne knappen mens du trykker på "Time Set" knappen for å justere "Minutes" tidsinnstilling på forsiden av Zenith klokkeradio. Når du har nådd riktig tid, kan du stoppe å holde "Minutes" -knappen. Din Zenith klokkeradio vil nå bli riktig innstilt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endrer-jeg-tid-pa-min-zenith-klokke-radio/ "

相关文章!
 • Hvordan endrer jeg tidssone på Min G-Shock Watch?
  - 阅 0

  Casio G-Shock armbåndsur bruke et tidssignal kringkasting radiostyrt fra Fort Collins, Colorado for å holde den mest nøyaktige mulig tid. For at Casio G-Shock å vise riktig atomic tid, må du først sette klokken til tidssone. Angi tidssone på Casio G-

 • Hvordan endrer jeg drivstoffilter i Min Jetta TDI? Hvordan endrer jeg drivstoffilter i Min Jetta TDI?
  - 阅 1

  En del av rutinemessig vedlikehold på en Volkswagen Jetta TDI er utskifting av drivstoffilteret for høytrykksinnsprøytning. Hvis bensinfilteret blir tett med skitt og rusk, bilen vil ikke returnere optimal drivstoff kjørelengde og kan kjøre grov og t

 • Hvordan endrer jeg navn på min MacBook? Hvordan endrer jeg navn på min MacBook?
  - 阅 0

  På MacBook som kjører OS X Yosemite, er navnet på datamaskinen brukes av andre enheter for å identifisere datamaskinen din på et nettverk. Det er også navnet som vises i Finder på datamaskinen. For å endre dette navnet, dra nytte av Deling delen av M