Amopage

Hvordan endre vannpumpe på en Cummins 5.9L Turbo Diesel

- Views 2
Advertisement

Hvordan endre vannpumpe på en Cummins 5.9L Turbo Diesel


Cummins B-serie motorer er dieselmotorer for lastebiler og industrielle applikasjoner. De seks-sylindret, 5,9-liters versjon har dukket opp i Dodge Ram lastebiler siden 1989. Disse motorene er turboladet og krever et effektivt kjølesystem for å hindre overheting av motoren. Vannpumpen i en Cummins 5,9-liters dieselmotor er på forsiden av motoren, under kjøleviften. Erstatningen av vannpumpen i denne motoren krever fjerning av ytterligere komponenter.

Du trenger

Pipenøkkel sett

Drain pan

Lang håndteres skiftenøkkel

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

 • 1

Fjerne kabelen fra den negative klemme på begge batteriene med en pipenøkkel. Plasser en dreneringspanne under radiatoren avløpet og ta ut bunnpluggen. Vent for kjølevæsken for å drenere fra radiatoren og erstatte tappepluggen.

2

Ta de elektriske kontaktene fra lufttemperatursensor og masseluftstrømmen sensor hvis kjøretøyet er utstyrt med det. Ta av innløpsrøret for turboladeren og ut fra styringen for luftfilteret med en pipenøkkel. Fjern dynamo montering.

3

Rotere med strekksammenstillingen med urviseren med en langskaftet skiftenøkkel for å avlaste spenningen på ekstradrivremmen, og koble beltet. Fjerne festebolter for vannpumpen med en pipenøkkel og koble vannpumpen fra motoren. Fjern og kast O-ringen fra vannpumpen.

4

Installere en ny o-ring på sin festesporet på vannpumpen. Installere vannpumpen slik at gråte hullet på vannpumpen er vendt ned. Trekk til festeboltene for vannpumpen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.

5

Installer tilbehør drivremmen med en lang håndteres skiftenøkkel. Koble generatoren sammenstillingen og dreiemoment monterings- bolter til 30 fot-pounds med en momentnøkkel. Installer luftfilterhuset og fester innløpsrøret for turboladeren. Feste de elektriske kontaktene til lufttemperatursensor og masseluftstrømmen sensor.

6

Fyll opp radiator med kjølevæske og koble kablene til den negative batteripolene med en pipenøkkel. Start motoren og la den varmes opp. Sjekk og korrigere eventuelle kjølevæske lekkasjer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-vannpumpe-pa-en-cummins-5-9l-turbo-diesel/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre vannpumpe på en Suzuki utenbordsmotor
  - 阅 1

  Vannpumpen på Suzuki Påhengsmotor er laget for å sykle vann gjennom motoren for å holde den kald mens den kjører. Men det kan også trekke sand og små skjell inn i vannpumpen, noe som kan skade pumpehjulet, som krever at pumpen må skiftes ut. Suzuki b

 • Hvordan Endre vannpumpe i en 2002 Dodge Durango Hvordan Endre vannpumpe i en 2002 Dodge Durango
  - 阅 0

  Vannpumpen er avgjørende for din Dodge Durango kjølesystemet, som det leverer kjølevæske. Vannpumpen er montert i selve motoren, og en dårlig en vil føre til at motoren overopphetes raskt. Hvis du trenger å endre vannpumpe på 2001 Durango, er det noe

 • Hvordan Endre vannpumpe på 2000 Toyota Camry Hvordan Endre vannpumpe på 2000 Toyota Camry
  - 阅 0

  Vannpumpen sender kjølevæske inn i motoren. Hvis pumpen ikke er i bruk, vil det føre til overoppheting og derfor må endres. Vannpumpen på en 2000 Toyota Camry kan være meget vanskelig å nå og fjerne på grunn av flere motordeler som er koblet til den,