Amopage

Hvordan Endre vannpumpe i en Mercedes C280

- Views 0
Advertisement

Vannpumpen er en viktig del av en Mercedes kjølesystem. Dens oppgave er å holde kjølemiddel som sirkulerer fra radiatoren gjennom blokken og hodet slik at motoren blir avkjølt på riktig måte. Hvis vannpumpen svikter eller begynner å lekke dårlig, kan det føre til en overopphetet motor, som igjen kan føre til at hodet å deformere, eller til og med et motorhavari hvis bilen er kjørt i denne tilstanden. Skifte vannpumpe er relativt komplisert, men det oppnås hjem mekaniker kan gjøre det en dag eller så.

Du trenger

Vannpumpe

Viftereim

Socket sett og ratcheting skiftenøkkel

Allen skiftenøkler

Dreibare eller vingle-head vedlegg for Allen skiftenøkler

Kjølevæske

jekk

bukker

Bruksanvisning

Pass på at du har riktig vannpumpe til bilen din. Den beste måten å sikre dette på er ved hjelp av chassisnummeret på bilen når du kjøper vannpumpen fra deler distributør. En vannpumpe for en C280 kjører vanligvis rundt $ 250. Før du prøver å løsne vannpumpe bolter, er det også en god ide å spraye noen form for smøremiddel på boltene for å gjøre dem lettere å fjerne.

Jack bilen opp og plassere den trygt på bukker. Tapp av radiatoren med avløpsventilen i bunnen av radiatoren.

Åpne panseret og ta av viften liksvøpet, viftereim, servostyring pumpe og slanger som blokkerer vannpumpen bolter. La servopumpe festet til slangene og skyv den ut av veien.

Løft bort hjulet på servostyring pumpe. Bruk en filtertang for å holde skivene mens du unbolt skivene bolt med en stuss og skiftenøkkel. Fjern trinsen på vannpumpen med den samme metode.

Angre det stive rør i siden av pumpen vannet som går til forsiden av motoren. Angre denne på forsiden av motoren og la på pumpen, eller fjerne i begge ender og settes til side.

Fjerne plast lekkasje røret, hvis det er tilstede, på undersiden av pumpen.

Fjern de fire 6 mm Allen skruene som holder vannpumpen på. For å komme til foran seg, bruke et kulehode feste for unbrakonøkkelen som gjør slutt å dreie rundt. Vær veldig forsiktig med å strippe boltene når du fjerner dem.

Installer en ny pumpe med en ny O-ring. Installer alt i motsatt rekkefølge.

Sett bilen på et plant underlag og fylle radiatoren med motoren i gang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-vannpumpe-i-en-mercedes-c280/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre vannpumpe på en Suzuki utenbordsmotor
  - 阅 1

  Vannpumpen på Suzuki Påhengsmotor er laget for å sykle vann gjennom motoren for å holde den kald mens den kjører. Men det kan også trekke sand og små skjell inn i vannpumpen, noe som kan skade pumpehjulet, som krever at pumpen må skiftes ut. Suzuki b

 • Hvordan Endre vannpumpe i en 2002 Dodge Durango Hvordan Endre vannpumpe i en 2002 Dodge Durango
  - 阅 0

  Vannpumpen er avgjørende for din Dodge Durango kjølesystemet, som det leverer kjølevæske. Vannpumpen er montert i selve motoren, og en dårlig en vil føre til at motoren overopphetes raskt. Hvis du trenger å endre vannpumpe på 2001 Durango, er det noe

 • Hvordan Endre vannpumpe på 2000 Toyota Camry Hvordan Endre vannpumpe på 2000 Toyota Camry
  - 阅 0

  Vannpumpen sender kjølevæske inn i motoren. Hvis pumpen ikke er i bruk, vil det føre til overoppheting og derfor må endres. Vannpumpen på en 2000 Toyota Camry kan være meget vanskelig å nå og fjerne på grunn av flere motordeler som er koblet til den,