Amopage

Hvordan endre Termostat på en Pontiac grand am

- Views 0
Advertisement

Pontiac grand am kom på scenen i 1970, men det var ikke før på 1980-tallet da det ble Pontiac valget til ny-bil kjøpere. Det er rimelig, attraktiv og tilbyr en fin rekke alternativer. Den siste generasjonen av grand am ble produsert fra 1999 til 2005 med enten en økonomisk 2.4l fire-sylinder eller kraftigere 3.4L V6. Dette er en middels nivå gjør-det-selv prosjekt.

Du trenger

Mekaniker verktøysett, inkludert en full socket sett, skiftenøkler og skrutrekkere

Utskifting termostat, ny eller ombygd

Ny pakning til termostat

Bruksanvisning

Koble fra batteriet jordkabel. Tapp kjølevæske inn i en egnet beholder.

Fjern boltene som holder vannpumpen tilførselsrøret til termostathuset. Ta ut vannpumpen materøret. Løft ut termostaten.

Rengjør termostat tette flater helt. Fjern eventuelle pakningsrester og skitt.

Installer den nye termostaten. Koble vannpumpen tilførselsrøret til termostaten.

Sett bolten på plass som holder vannpumpe tilførselsrøret fra termostathuset. Trekk røret bolt til 89 tommer pounds.

Etterfylle kjølesystemet, resirkulering av kjølevæsken. Tilsett mer kjølevæske etter behov. Koble den negative batterikabelen.

Start motoren og la den gå til termostaten åpner. Slå av motoren og la den avkjøles. Kontroller kjølevæskenivået og legge kjølevæske etter behov.

Hint

Resirkulere kjølevæske med mindre det er forurenset eller gammelt. Kast den brukte kjølevæske som inntak er vanligvis dødelig for hunder, katter og husdyr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-termostat-pa-en-pontiac-grand-am/ "

相关文章!
 • Hvordan endre Termostat på en Pontiac Grand Prix
  - 阅 0

  Pontiac introduserte Grand Prix som en "personlig luksus bil", som betyr en stor kupé med en stor motor, en fancy interiør og en utvendig som noen ganger grenser på den prangende. Grand Prix opprettholder sin popularitet de siste årene som sin n

 • Hvordan endre Termostat på en 2000 grand am SE
  - 阅 0

  Jeg har 170-hestekrefter, 3,4-liters V-6 motor tilbys som et alternativ på min 2000 Pontiac grand am SE, som alle høres flott før det blir overopphetet, og jeg må skifte termostat. Heldigvis for meg, det var en fin dag, og jeg hadde ingen steder spes

 • Hvordan endre frontbremseklosser på en Pontiac grand am Hvordan endre frontbremseklosser på en Pontiac grand am
  - 阅 0

  Pontiac anbefaler å sjekke frontbremseklosser hver 6000 miles eller seks måneder. Som en tommelfingerregel bør du endre de fremre bremseklossene på Pontiac grand am når friksjon materiale på pads er den samme som eller tynnere enn bakplaten de monter