Amopage

Hvordan endre tennplugger i en 1100 Honda Shadow Ace

- Views 2
Advertisement

1100 Honda Shadow Ace er en cruiser stil motorsykkel med en 1100 ccm motor. Denne motorsykkelen har fire tennplugger på toppen av motoren. Hver tennpluggen er plassert på toppen av hvert hode i vanlig skue. Hvis en tennplugg brenner ut på motorsykkelen, da blir du nødt til å erstatte alle fire tennplugger for å holde motoren fungerer som den skal. Denne jobben er enkel og vil ta deg 10 minutter å gjøre.

Du trenger

Ratchet

Plugghetter

NGK motorsykkel tennplugger (4)

Tennplugg gapping verktøy

Bruksanvisning

 • 1

Parkere 1100 Honda Shadow Ace på et plant underlag i et godt opplyst område. Vent til motoren avkjøles helt før du fortsetter.

2

Fjern gummi ledninger fra toppen av hver tennplugg. Koble tennplugg kontakten til skralle og fjern tennpluggene fra motoren.

3

Plasser kanten av tennpluggen gapper mellom metallarmen og pinnen i midten av en ny tennplugg. Vri gapper inntil antallet 0,036 ligger i sentrum av metallarmen. Gjenta for alle tre av de nye tennplugger.

4

Sett inn de nye NGK motorsykkel tennplugger i tennplugghull på motoren. Trekk til nye tennpluggene med skralle og tennpluggkontakten. Bytt ut gummitråder på tennpluggene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-tennplugger-i-en-1100-honda-shadow-ace/ "

相关文章!
 • Hvordan endre tennplugger på en 2002 Honda Civic LX
  - 阅 0

  I 2002 Honda endret seg betydelig Civic, gir det mer aggressiv body-linjer, samt forlengelse frontlys og baklys forsamlinger. Den 2002 Civic LX kom i både kupé og sedan kroppen stil. En 115-hestekrefter, 1,7-liters firesylindret motor drevet 2002 Civ

 • Hvordan endre Bremsevæske i en Honda Accord
  - 阅 0

  Endring av bremsevæske er også kjent som blødning bremsene, noe som innebærer å bli gammel bremsevæske ut av bremsesystemet og få all luft ut. Du må blø bremsene hver gang du bytter bremseklosser, eller hver 2 til 3 år, for å få ny væske i bremsesyst

 • Honda Shadow Ace 750 Specs Honda Shadow Ace 750 Specs
  - 阅 2

  Honda bygget sitt ACE, eller American Classic Edition, linje av sine Shadow V-twin cruiser motorsykler å konkurrere med merkevarer som Harley Davidson. Det introduserte ACE for 750cc klassen i 1998. Over livet til denne modellen, Honda tilbys det i t