Amopage

Hvordan endre Skriftfarge

- Views 0
Advertisement

Hvordan endre Skriftfarge


De fleste data tekst kommer i svart på hvit bakgrunn som standard. Men hvis du ønsker å endre tekstfarge for kunstneriske eller funksjonelle grunner, er det vanligvis enkelt å gjøre. Nesten alle skriftene støtter fargeendringer, og nesten alle PC-programmer - inkludert tekstbehandling og e-postklienter - tilbyr en enkel, rask måte å implementere fargeendringer.

Endre eksisterende tekstfarge i et tekstbehandlingsprogram

Tekstbehandlingsprogrammer gjør det enkelt å endre skriftfarger. Marker teksten du vil endre. Deretter finner skriftfarge-ikonet, som vanligvis ser ut som et farget bokstaven "A" eller bokstaven "A" med farge rundt det. Noen ganger farge er svart. Ellers, blå og rød er vanlig. Hvis du ikke er sikker på hvem som er hvem, holder du musepekeren over ikonet. I de fleste tekstbehandlingsprogrammer, inkludert Microsoft Word, dukker mouse teksten opp og annonserer navnet på ikonet, som skal være "Skrift Color." Klikk på dette ikonet og velg fra rullegardinfargealternativer for å endre den valgte teksten.

Endre New Tekstfarge i et tekstbehandlingsprogram

For å velge en ny farge for tekst som du ikke har skrevet ennå, ikke markere noe. Bare sette inn tekstmarkøren på det punktet i dokumentet der du vil at fargen endres til å begynne. Deretter klikker du på skriftfarge-ikonet og velge den fargen du ønsker. Når du gjenopptar skrive, vil teksten vises i den nye fargen.

Endre Skriftfarge i en e-post eller IM Window

Web e-post og direktemeldinger grensesnitt utviklet seg fra tekstbehandlings grensesnitt, slik at trinnene for å endre skriftfarge er tilnærmet identiske. For å endre fargen på noe du allerede har skrevet, merker du den og klikker på skriftfarge ikon - som igjen vanligvis ser ut som et farget bokstaven «A» Hvis du vil angi en ny farge for fremtiden tekst, bare gå rett til skriftfarge-ikonet og velge hva du vil. I e-post og direktemeldinger, er dine fargealternativer vanligvis begrenset.

Endre Skriftfarge Når designe et nettsted

Hvis du bruker et nettsted mal for å bygge ditt nettsted, er farge-skiftende prosess lik som for et tekstbehandlingsprogram. For å endre fargen på eksisterende tekst, merker du teksten du vil fargelegge, klikker du på skriftfarge ikon - som vanligvis ser ut som en farget brev - og velge blant de tilgjengelige farge oppføringer. Du kan også trykke på knappen for proaktivt å velge skriftfarge for tekst du skal skrive. Du kan også endre eller angi tekstfarge direkte i markeringen, ved hjelp av CSS "farge" eiendom. Nettstedet W3Schools tilbyr grundig, nybegynner-nivå undervisningssider på denne prosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-skriftfarge/ "

相关文章!
 • Hvordan endre Skriftfarge i Adobe Reader
  - 阅 0

  Adobe skapte Portable Document Format, eller PDF, slik at filer kan lett deles på tvers av datamaskinplattformer. Adobe PDF-dokumenter kan være flersidige dokumenter eller enkeltsidige dokumenter, og kan inkludere en rekke grafikk og tekst i et utval

 • Hvordan endre Skriftfarge i Excel Hvordan endre Skriftfarge i Excel
  - 阅 0

  Når du gjør et Excel-regneark, kan det noen ganger være vanskelig å holde styr på bestemte typer data. Mens overskrifter kan gjøre mye for å hjelpe, de er ikke alltid tilstrekkelig. I noen tilfeller gi visse celler eller deler annen farge teksten kan

 • Hvordan endre Skriftfarge i Textarea Hvordan endre Skriftfarge i Textarea
  - 阅 0

  HTML Document Object Model, eller DOM, gir webutviklere muligheten til å endre en Web-element som vises på en nettside. For eksempel, med litt kunnskap om DOM, kan du endre skriftfargen på en textarea. En textarea er en flere linjer tekstboks. Det er