Amopage

Hvordan endre Skriftfarge i Excel

- Views 0
Advertisement

Hvordan endre Skriftfarge i Excel


Når du gjør et Excel-regneark, kan det noen ganger være vanskelig å holde styr på bestemte typer data. Mens overskrifter kan gjøre mye for å hjelpe, de er ikke alltid tilstrekkelig. I noen tilfeller gi visse celler eller deler annen farge teksten kan gi nødvendig informasjon med bare et raskt blikk. For den nye Excel-bruker, kan ideen om å endre skriftfarge virke skremmende. Imidlertid er oppgaven egentlig ganske enkel og lett reversible hvis du foretrekker å gå tilbake til svart.

Bruksanvisning

 • 1

Marker cellen som inneholder teksten du vil endre fra svart. For å markere mer enn én celle, enten klikke en enkelt celle og dra markøren for å markere andre, eller klikk på en enkelt celle og hold nede "Ctrl" -tasten mens du klikker andre celler.

2

Klikk på "Home" -kategorien - fanen umiddelbart til venstre for "File" - nær toppen av Excel. Du skal nå se en seksjon kalt "Skrift" i sortimentet av kommandoene over regnearket.

3

Klikk på pilen peker nedover umiddelbart til høyre for "A" med en stang av farge under det i denne "Skrift" seksjonen. Bandet av farger under "A" er nok svart, men kan være en annen farge i stedet. Dette åpner et utvalg av farger.

4

Klikk på fargen som du ønsker å endre teksten du har valgt fra listen over farger som vises. Dette endrer den valgte teksten til den fargen. Alternativt kan du klikke på "flere farger" linken nederst på utvalg å velge fra et bredere spekter av farger eller angi en egendefinert farge.

Hint

Hvis du velger å gjøre annen tekst i samme farge, kan du bare klikke på bokstaven "A" med farget bånd under den. Dette bandet endringer i den siste fargen du har valgt, og klikke på "A" endrer uthevet tekst til den fargen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-skriftfarge-i-excel/ "

相关文章!
 • Hvordan endre Axis på Excel 2007
  - 阅 0

  De fleste diagrammer i Microsoft Excel 2007 plotte dataene sammen to til tre akser. Disse akser løpe langs den side av diagrammet, og inneholder informasjon om de sett som dataene tilhører. Endring av aksene i Excel kan ha en av to forskjellige betyd

 • Hvordan endre Skriftfarge i Adobe Reader
  - 阅 0

  Adobe skapte Portable Document Format, eller PDF, slik at filer kan lett deles på tvers av datamaskinplattformer. Adobe PDF-dokumenter kan være flersidige dokumenter eller enkeltsidige dokumenter, og kan inkludere en rekke grafikk og tekst i et utval

 • Hvordan endre Skriftfarge Hvordan endre Skriftfarge
  - 阅 0

  De fleste data tekst kommer i svart på hvit bakgrunn som standard. Men hvis du ønsker å endre tekstfarge for kunstneriske eller funksjonelle grunner, er det vanligvis enkelt å gjøre. Nesten alle skriftene støtter fargeendringer, og nesten alle PC-pro