Amopage

Hvordan endre lydinnstillingene på en datamaskin

- Views 0
Advertisement

Du har den aller nyeste datamodellen. Du har førsteklasses programvare. Nå er det på tide å legge til lyd i dette miljøet. De fleste datamaskiner er utstyrt med audiokomponentene som du trenger. Tilpass din PC med dine egne lydinnstillinger. Les videre for å lære hvordan du kan endre lydinnstillingene på en datamaskin.

Bruksanvisning

 • 1

Installer et lydkort, hvis datamaskinen ikke har en. Men de fleste gjør. Du trenger også høyttalere, men de også kommer standard på de fleste datamaskiner i dag. dersom det er tvil om at datamaskinen er audio-ready spørre en selger.

2

Åpne volumkontroll verktøyet på datamaskinen din. Du finner dette programmet ved å klikke på "Start" -knappen og deretter "Alle programmer" og deretter "Tilbehør", "Entertainment" og deretter "Volume Control."

3

Still inn volumkontrollen ved å skyve bar opp og ned for høyere og lavere, henholdsvis.

4

Legg bass og diskant til din smak, også fra volumkontrollen. Ta deg tid til å utforske dette programmet. Hør hva som skjer når du flytter de forskjellige barer til andre stillinger. Hvis du er misfornøyd med de nye innstillingene, legg dem tilbake til sine opprinnelige posisjoner.

5

Juster forskjellige enheter separat. For eksempel kan du dempe all lyd, eller du kan dempe bare programmer du ikke i dag bruker. Det er ditt valg.

6

Jam med det nye funnet lyden fra datamaskinen. Endre lydinnstillingene ofte eller aldri, i henhold til humøret.

Hint

Stille inn volumkontrollen på maksimum kan forvrenge lyd og produsere støy. Eksperimenter med akseptable innstillinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-lydinnstillingene-pa-en-datamaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan endre strømalternativer på en datamaskin Hvordan endre strømalternativer på en datamaskin
  - 阅 0

  Du kan endre måten datamaskinen oppfører seg når det gjelder strømstyring. Du er ikke pålagt å holde fabrikkinnstillingene. Dette gjelder spesielt når datamaskinen går i dvalemodus plutselig eller ikke vil stenge ned når man trykker på strømknappen.

 • Hvordan endre et kablet bredbånd datamaskin til et trådløst bredbånd Hvordan endre et kablet bredbånd datamaskin til et trådløst bredbånd
  - 阅 2

  Når du endrer et kablet bredbånd datamaskin til et trådløst bredbånd datamaskin, må du investere i et par stykker av nytt utstyr, avhengig av din nåværende konfigurasjon. Hvis du eier en trådløs bredbåndsruter og har din kabelmodem inn via WAN-porten

 • Hvordan endre dvalemodus på en datamaskin Hvordan endre dvalemodus på en datamaskin
  - 阅 0

  Enten du er miljøbevisst eller bare ønsker å kutte ned på den månedlige elektriske regningen, programmering datamaskinens "sove" eller "standby" -modus reduserer mengden energi datamaskinen forbruker. Ifølge Office Equipment Efficiency