Amopage

Hvordan Endre Juridisk navn i Canada

- Views 0
Advertisement

Det er mange grunner til at folk velger å endre navnene deres. Noen mennesker gifte seg og bestemmer seg for å ta etternavnet til sin ektefelle. Andre folk rett og slett ikke liker det navnet de fikk. Atter andre kan skifte navn for å gå tilbake til navnet opprinnelige stavemåte. Uansett årsak, endre navn i Canada er relativt enkel, men prosessen avhenger av hvilken kanadiske provinsen du bor i.

Bruksanvisning

Sjekk Vital statistikkavdeling ved Institutt for Helse og sosiale tjenester hvis du er bosatt i Northwest Territories eller Nunavut. Både Northwest Territories og Nunavut har ikke utarbeidet sine navn endringskrav og disse kravene kan endres. Northwest Territories kan nås ved å ringe 1-800-661-0830. Nunavut kan nås ved å ringe 1-867-645-8002.

Være myndig. Dette varierer avhengig av hvilken kanadiske provinsen du endrer navnet ditt i. I British Columbia og New Brunswick, er alders 19. I Alberta, Saskatchewan, Manitoba og Quebec, er alders 18. I Ontario, er 16 år.

Møt residensplikt. I tillegg til alderskravene, er du pålagt å ha vært en bolig for din provinsen for en bestemt tidsperiode. I British Columbia, Manitoba og Saskatchewan, er den tidsperioden tre måneder på rad. I Ontario og Quebec, er den tidsperioden ett år. Det finnes ingen spesifikk botiden for Alberta eller New Brunswick.

Velg et navn som ikke vil føre til forvirring eller brukes til svindel eller andre upassende formål. Dette trinnet innebærer en god øvelse for sunn fornuft, men ta kontakt med din lokale registeret agenten hvis du har noen spørsmål angående dette kravet.

Fyll ut en endring av navn søknad og betale den nødvendige avgiften. Søknader blir funnet på den lokale Vital Statistics kontor. Gebyrer varierer fra provinsen. I British Columbia er avgiften 137.00; i Alberta, er avgiften 120.00; i Saskatchewan, New Brunswick, og Quebec, er avgiften 125.00; i Manitoba er avgiften 100.00; i Ontario, er gebyret 137,00.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-juridisk-navn-i-canada/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre Juridisk navn i New Jersey
  - 阅 0

  Du kan endre din juridiske navn i New Jersey. Du kan endre det gjennom en vanlig rettsmøte, statsborgerskap og gjennom ekteskap. Du kan endre et barns juridiske navn gjennom ekteskap, adopsjon eller "beste interesse" saker. Ta vare på i påvente

 • Hvordan Endre Juridisk navn Online
  - 阅 0

  Det er grunner for å ville lovlig endre navn, fra gifte eller skilt for å mislike navnet ditt for å gjøre det vanskelig for folk å finne deg. Det finnes en rekke advokatfirmaer og juridiske organisasjoner som opererer på nettet, og tillater en person

 • Hvordan Endre Juridisk navn i staten Washington Hvordan Endre Juridisk navn i staten Washington
  - 阅 0

  Det er alle slags grunner til at du kanskje ønsker å lovlig endre navn, blant annet ekteskap, skilsmisse eller en radikal endring i livet ditt, eller kanskje du bare virkelig hater navnet ditt. I Washington er det relativt enkelt å endre navnet ditt