Amopage

Hvordan Endre Front Side Marker lampe trenger i en Mercedes C230 Kompressor?

- Views 2
Advertisement

Hvordan Endre Front Side Marker lampe trenger i en Mercedes C230 Kompressor?


Endring av sidemarkeringslampen på en Mercecdes C-klasse kjøretøy kan gjøres på noen få minutter, uten verktøy. Jobben innebærer å fjerne forsamlingen ligger ved siden av hodelykt som inneholder blinklys, parkeringslys og sidemarkeringslys og deretter endre pære. Pærer er lett tilgjengelig på auto deler butikker.

Du trenger

Sidemarkeringslys ny pære

Bruksanvisning

 • 1

Åpne panseret på bilen. Finn sidelamp lysenheten klinke mellom sidelamp enheten og hoved frontlys rommet. Det ligger halvveis ned fra toppen av forsamlingen. Trykke ned låsen og løfte sidelamp lysenheten ut til fronten av kjøretøyet.

2

Tvinn lyspæreholder plassert på baksiden av sidelamp lys sammenstillingen i en retning mot urviseren og trekke det forsiktig ut av sammenstillingen.

3

Fjern side markør pæren ved å skyve den inn i holderen og å dreie den mot urviseren. Sett inn den nye pæren ved å skyve den inn i kontakten, og vri den med klokken.

4

Plasser pære socket tilbake i forsamlingen. Sett på lampeenheten ved å skyve skinnene som befinner seg ved toppen og bunnen av sammenstillingen i nærheten av frontlykten inn i flikene. Pass på at den er sikret og forseglet før du lukker panseret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-front-side-marker-lampe-trenger-i-en-mercedes-c230-kompressor/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre Front Signal Light på en 2006 Dodge Ram Hvordan Endre Front Signal Light på en 2006 Dodge Ram
  - 阅 0

  Hvis front signal lys på 2006 Dodge Ram har brent ut, kan du enkelt endre det selv. Kjøp en ny pære fra en auto deler butikken og bruke brukerhåndboken for bilder og diagrammer om hvordan du endrer lyset. Du trenger erstatnings~~POS=TRUNC pære~~POS=H

 • Hvordan endre Front Kontroll Arms på Audi A6 Quattro Hvordan endre Front Kontroll Arms på Audi A6 Quattro
  - 阅 0

  Kontrollarmene på bilen funksjon som armene som holder bilen stabil. Kontroll armer kan begynne å svikte så tidlig som 60 000 miles, og det bør sjekkes under vanlig vedlikehold. Hvis du hører clunking eller noen ekstra lyd fra fronten er det mest san

 • Hvordan Endre Front Hjullager på en 2006 HHR Hvordan Endre Front Hjullager på en 2006 HHR
  - 阅 0

  I 2006 ga Chevrolet den helt nye HHR, som var en kompakt vogn-lignende kjøretøy som fødte en slående likhet med 1949 Chevrolet Suburban. I motsetning til 1949 Suburban, HHR kom standard med en økonomisk 2,2-liters motor og forhjulsdrift. Den forhjuls