Amopage

Hvordan endre formatet på et bilde

- Views 0
Advertisement

Nesten ethvert grafikk program som Photoshop kan åpne bildefiler i ett format og lagre dem i en annen. Men hva hvis du ikke kan bruke hundrevis av dollar for å kjøpe slike high-end-programmer? Gratis programmer finnes som gjør det samme som Faststone Image Viewer. Selv om dette eksemplet fokuserer spesielt på det programmet, prosedyrene gjelder generelt for alle grafiske programmer.

Bruksanvisning

Last ned, installere og kjøre Faststone Image Viewer. Programmet vises. Dette vinduet har tre hoveddeler. I øverste venstre er "File" -boksen, til høyre er det "Picture" -liste, og på nedre venstre er "Preview" -boksen.

I "Fil" boksen, navigere til bildet du ønsker å endre. Som med alle Windows-fil nettlesere, dobbeltklikk på en mappe åpne den. Bildene i denne mappen vises i "Picture" -listen.

Velg et bilde fra "Picture" ved å klikke på det. En blå utvalg rektangel vises rundt det, og en forhåndsvisning av bildet vises i "Preview" boksen. Leaving musen på bildet avslører en pop-up med detaljer som dimensjoner og format.

Velg "Lagre som" fra "Fil" -menyen. Den "Lagre som" dialogboks. I "Lagre som" drop-down menyen, velg formatet der du vil lagre bildet.

Klikk på "Options" -knappen for å vise "File Format Options" i dialogboksen. De tilgjengelige alternativene varierer avhengig av formatet du har valgt.

Juster alternativene etter behov. For JPEG, kan du definere filstørrelsen ved å bruke "Kvalitet" slider; mindre tall redusere størrelsen og kvaliteten. Du kan sammenligne effekten av dine valg med et originalt bilde til venstre som de er brukt på bildet til høyre. Redusere kvalitet til 10 reduserer filstørrelsen fra 3475 KB til 126 KB. Klikk på "OK" -knappen for å godta endringene.

Om nødvendig, velg mappen du vil lagre det endrede bildet, og skriv deretter inn et navn på bildet. Et miniatyrbilde av den nye filen vises i "Picture" -listen.

For å inspisere den nye bildefilen, dobbeltklikke på den i "Picture" -listen. Bildet utvides til størrelsen på hele skjermen. Trykk på "Esc" -tasten for å gå ut av fullskjermvisning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-formatet-pa-et-bilde/ "

相关文章!
 • Hvordan endre størrelsen på et bilde Batch i Photoshop CS4 Hvordan endre størrelsen på et bilde Batch i Photoshop CS4
  - 阅 0

  Endre størrelse på mange bilder manuelt kan være en tidkrevende oppgave. Photoshop CS4 inneholder kraftige batch-prosessering evner som kan gjøre alt arbeidet for deg, så lenge hvert bilde i batchen er å bli endret samme beløp. Prosessen er lik den s

 • Hvordan endre formatet på en 42 tommers Insignia TV Hvordan endre formatet på en 42 tommers Insignia TV
  - 阅 0

  Den 42 tommers Insignia HDTV har en rekke ulike bildeformater som du kan se programmering. Disse formatene alle matche ulike typer programmering du vil møte som du blar rundt skiven. De endrer formen på bildet som vises på skjermen slik at du kan se

 • Hvordan endre størrelsen på et bilde uten forvrengning i Photoshop Elements 5.0 Hvordan endre størrelsen på et bilde uten forvrengning i Photoshop Elements 5.0
  - 阅 0

  Photoshop Elements er "lite" versjon av Photoshop, beregnet på vanlige brukere som trenger lys fotoredigering evner. Likevel, er grensesnittet ligner på fullversjonen av Photoshop; det kan være skremmende for de uinnvidde. Hvis du ønsker å endre