Amopage

Hvordan endre formatet på en 42 tommers Insignia TV

- Views 0
Advertisement

Hvordan endre formatet på en 42 tommers Insignia TV


Den 42 tommers Insignia HDTV har en rekke ulike bildeformater som du kan se programmering. Disse formatene alle matche ulike typer programmering du vil møte som du blar rundt skiven. De endrer formen på bildet som vises på skjermen slik at du kan se noen show i enten slik det var ment (med riktig sideforhold), eller en måte som føles mer behagelig for øynene.

Bruksanvisning

Slå på Insignia-TV 42 tommers TV. Still inn til en kanal som har programmering på den. En hvilken som helst kanal vil gjøre, så lenge det viser et bilde.

Trykk på "Format" -knappen på Insignia fjernkontrollen for å endre formatet på bildet fra "Auto" til "4x3". Dette tar et bilde og vise det i en 4x3 sideforhold (sideforholdet til en standard definition television), uansett hva den opprinnelige størrelsesforholdet faktisk var.

Trykk på "Format" -knappen igjen for å endre formatet på bildet fra "4x3" til "Zoom1." Dette tar et bilde som er bredere enn bildeforholdet på Insignia fjernsynet og zoomer inn på det, fjerne sidene av bildet og helt fylle TV-skjermen.

Trykk på "Format" -knappen igjen for å endre formatet på bildet fra "Zoom1" til "Zoom2." Dette tar et bilde som er bredere enn bildeforholdet på Insignia fjernsynet og zoomer videre inn på det enn "Zoom1" format gjorde, fjerne sidene av bildet, og en del av toppen av bildet, slik at det å fylle TV-skjermen.

Trykk på "Format" -knappen igjen for å endre formatet på bildet fra "Zoom2" til "16x9". Dette tar et bilde, uansett hva dens sideforhold opprinnelig var, og strekker den horisontalt for å fylle 16x9 sideforholdet på TVen. På HD viser deg vil ikke merke noen forskjell, men 4x3 ratio viser vil bli sterkt forvrengt til å fylle hele skjermen.

Trykk på "Format" -knappen igjen for å endre formatet på bildet fra "16x9" til "Auto". Dette gjør at TV-en din til å analysere videosignalet som kommer inn og automatisk endre bildeformatet til å vise alle de visuelle innholdet i bildet, uansett størrelsesforholdet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-endre-formatet-pa-en-42-tommers-insignia-tv/ "

相关文章!
 • Hvordan endre formatet på Facebook Hvordan endre formatet på Facebook
  - 阅 0

  Standarden Facebook-profil siden har en rask oversikt over grunnleggende informasjon fulgt av fotografier og en nyhetsfeed. Mens den grunnleggende profil fungerer godt for de fleste brukere, kan du finne at det tørt hvit side ikke viser ditt sanne fa

 • Hvordan endre formatet til No Spacing på konvolutter som standard i Word 2007 Hvordan endre formatet til No Spacing på konvolutter som standard i Word 2007
  - 阅 0

  Hvis avstanden mellom konvolutten er satt til å doble eller triple eller det er en ekstra plass før eller etter hver tekstlinje, kan du endre formatet i Word 2007. Når du oppretter en konvolutt eller skrive den ut fra "Konvolutter og etiketter"

 • Hvordan endre formatet på en minnepinne til NTFS på en Mac Hvordan endre formatet på en minnepinne til NTFS på en Mac
  - 阅 0

  NTFS er et format for NTFS. Som i begynnelsen av 2011, trenger Mac ikke har en innfødt evne til å formatere volumer som bruker NTFS. Hvis du ønsker å endre formatet på en flash-stasjon til NTFS med Mac, slik at du kan bruke den på en Windows-datamask